Carlos Dívar, Rouco Varela, Pere Navarro: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa acull amb perplexitat l'empara de la Fiscalia al president del Poder Judicial i l'amenaça implícita de Rouco Varela de reduir la partida per a Càritas si li fan pagar l'IBI. I amb relativa sorpresa el discurs del líder del PSC contra la independència. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, i el president del Tribunal Suprem, Carlos Dívar, ahir a Madrid.

Barcelona1. Ferran Torrent (@ferrantorrentll), escriptor “Milions de persones patint la crisi; molts culpables sense càstig; moltíssima paciència i resignació. Se’m fa difícil entendre-ho”

2. Ignacio Escolar (@iescolar), periodista “Segons la fiscalia, Dívar [Carlos, president del CGPJ] no té per què donar explicacions de les despeses que carrega a la Visa de la feina. Agafen ganes d’exiliar-se”

3. Miguel Ángel Garrosa (@magarrosa), cap de redacció de Radio Bilbao (SER) “Ser de la judicatura i viatjar a Marbella amb tots els luxes surt de franc. Fer botellón de Malibú amb pinya et pot sortir per 30.000 €”

4. David Garrofé (@davidgarrofe), secretari general de la patronal Cecot “Indústria dóna un crèdit de 30.000 milions d’euros a Defensa per modernitzar l’exèrcit. Eurofighters [avions] i Leopards [tancs] que no computen com a dèficit. Buf”

5. Anna Simó (@AnnaSimo), portaveu d’ERC al Parlament “Xantatge miserable: “Rouco Varela avisa que haurà de retallar fons a Càritas si l’Església ha de pagar l’IBI”. Via @diariARA”

6. Quim Monzó (@QuimMonzo), escriptor “Pel mateix preu podríem haver dit: ¿la segona equipació del FC Barcelona per a la pròxima temporada l’ha dissenyat Duran i Lleida?”

7. Vicent Partal (@vpartal), periodista “Pere Navarro (PSC) se suma a la campanya del PP contra la independència”

8. Jordi Riera (@jordiriera), estudiant de biotec. (UAB) i economia (UPF) “Qui diu que Catalunya independent no seria econòmicament viable que m’aporti un sol article que ho aboni. Un de sol! No xerrameca!”

9. Xavier Botet (@Xbotet), cirurgià i escriptor “El PP vol que els bascos que viuen fora d’Euskadi votin a les eleccions basques. Així, els espanyols que viuen a Catalunya i voten PP, PSOE o Ciutadans votaran en les eleccions dels seus llocs d’origen? O aquesta mesura només és per afavorir els resultats del PP?”

10. Oriol Lladó (@oriolllado), periodista, assessor en comunicació “L’elit de Silicon Valley envia els seus fills a una escola sense computadores [Waldorf School]. Nova tendència tech: la desconnexió”

stats