D'espolis, bisbes homòfobs i massacres a Síria: l'actualitat en 10 tuits

El debat sobre el pacte fiscal ressuscita el Diumenge de Pasqua i es converteix en el protagonista absolut del dia a internet. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min

Barcelona1. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l’oficina de treball de la UOC i professor “Només pel fet de recuperar els recursos del dèficit fiscal sortir d’Espanya ja ens situaria a l’òrbita del creixement econòmic amb fortalesa”

2. Arturo Pérez-Reverte (@perezreverte), periodista i escriptor “Amb el que va costar obrir les finestres i airejar-la: Espanya torna a fer olor de sagristia

3. José Carlos Díez (@josecdiez), economista i professor de la Universitat d’Alcalá de Henares “Per netejar el nom d’Alcalá no estaria malament celebrar el proper Dia de l’Orgull Gai a la nostra estimada ciutat a la plaça de la catedral”

4. Nicholas Kristof (@NickKristof), periodista de 'The New York Times’ “Estem veient una vegada més a Síria que Al-Assad és un mentider que utilitza les seves promeses per guanyar temps i matar. Quan ho aprendrà el món?”

5. Alfred Bosch (@AlfredBosch), escriptor i diputat al Congrés (ERC) “Llanos de Luna diu que Catalunya independent seria un dels països més pobres d’Europa. Com a economista i futuròloga li auguro grans èxits”

6. Carles Castellnou (@ccastellnou), periodista “Els majors esforços perquè Catalunya sigui independent es fan a Madrid, des de despatxos ministerials i redaccions de diaris”

7. Joan Lluís Bozzo (@espremulla), director de teatre “Magnífic article de @soler_toni a l’ARA d’’avui! [per ahir] Si Espanya no respecta les pròpies lleis, per què les hem de respectar els catalans?”

8. José Ramón Bauzá (@JRBauza), president del govern de les Illes Balears “Brillant victòria de Jorge Lorenzo en MotoGP. Sóc espanyol, a què vols que et guanyi?”

9. Carl Bildt (@carlbildt), ministre d’Exteriors de Suècia “La visita a l’Índia del president Zardari de Pakistan és molt important. És la primera des del 2005. Les relacions entre l´Índia i Pakistan són claus per als dos països i per a tota la regió”

10. Lucía Taboada (@TaboadaLucia), periodista “El que no ve a la Bíblia és que Jesús el diumenge va ressuscitar en xandall”

stats