Després del rescat no ve la calma: l'actualitat en 10 tuits

Les crítiques a la política de comunicació del president espanyol, els mals resultats dels indicadors econòmics i la possible sortida de Grècia de l'euro han extingit l'optimisme a la xarxa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Infografia de 'The Wall Street Journal': "Els problemes que pressionen Mariano"

Barcelona1. Roger Montañola (@roger_mont), diputat al Parlament (CiU) "L'actitud del govern central respecte al rescat és sinònim de perdre un partit per golejada i dir que t'has deixat guanyar. Humilitat, we lose!"

2. Leopoldo Abadía (@viajeroninja), enginyer, exprofessor i escriptor "La llista dels responsables de la banca espanyola serviria, per exemple, per inhabilitar-los de per vida. No calen penes de presó..."

3. Maria Muñoz (@mariadelamiel), assessora financera de banca privada "Itàlia serà la següent de la llista... El bo a 10 anys italià ja està per sobre del 6%. La seva prima, en 471 punts"

4. Xavier Sala Martín (@Xsalaimartin), professor d'economia, Universitat de Colúmbia "Des del 2008, creixement mitjà d'Espanya = -2,5% (negatiu 2,5%!!!). Uganda= +17%. Rajoy té raó: #EspañanoesUganda"

5. José Antonio Donaire (@DonAire), gèograf i director d'Insetur "El servei de vigilància i rescat marítim passarà a ser denominat de vigilància i provisió puntual de suport financer marítim"

6. José María Guardia (@jmguardia), emprenedor tecnològic i consultor "Qui diu que el govern va mentir en afirmar que no hi hauria cap rescat és que no ha hagut de negociar res a la seva vida, em temo"

7. Ernest Folch (@ernestfolch), editor "Els esforços per colar De Guindos i cia. com uns grans negociadors recorden els elogis a Gaspart quan fitxava Overmars i Petit per 80 milions"

8. Ignasi Guardans (@iguardans), advocat i exeurodiputat "Corren tuits amb coses que no són sorpresa: si hi ha #Grexit, hi ha control de capitals i tancament de fronteres a mercaderies i persones"

9. Pere Aragonès (@perearagones), diputat al Parlament (ERC) "Quants punts de la prima de risc corresponen a la frivolitat de Rajoy de les darreres 48 hores?"

10. Joana Casals (@joanacasals), periodista "Rajoy ja deu estar tranquil. Ahir deia que per acompanyar 'la roja' no veuria guanyar Nadal. Espero que entre pilotes hagi mirat la prima de risc"

stats