Dia d'expropiacions i reivindicacions: l'actualitat en 11 tuits

La materialització del #novullpagar, la nacionalització de REE per part d'Evo Morales i la manifestació de l'1 de Maig protagonistes de la jornada. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
El president de Bolívia, Evo Morales / EFE

Barcelona1. Antonio Maestre (@AntonioMaestre), documentalista "La contundència de Rajoy amb YPF anima Evo Morales a expropiar més coses a Espanya"

2. Josep Maria Aguirre (@josepmaguirre), professor de dret adminstratiu a la UdG "Les colònies es revolten: ahir l'Argentina amb YPF, avui Bolívia amb Red Eléctrica, ¿demà nosaltres amb concessionàries de peatges? #novullpagar"

3. Ernest Folch (@ernestfolch), editor "Impressionant i intimidant el pes i la influència d'Espanya en la geopolítica internacional"

4. Carla Antonelli (@CarlaAntonelli), diputada a l'Assemblea de Madrid (PSOE) "Primer de Maig, Dia Internacional dels treballadors... amb una reforma laboral que en lloc de generar ocupació fa créixer les llistes d'aturats"

5. Nicolas Sarkozy (@NicolasSarkozy), president de la República Francesa "No acceptaré mai les lliçons de moral d'aquells que branden la bandera vermella, l'estendard de tantes tiranies"

6. Carlos Carnicero (@ccarnicero), periodista "Urdangarin vol retornar els diners per no anar a la presó, no perquè estigui penedit"

7. Íngrid Lafita (@IngridLafita), periodista "Com a bon gendre de son sogre, sempre li queda dir: "Lo siento mucho, me he equivocado, no volverá a ocurrir". No falla"

8. Rafel Nadal (@nadalrafel), periodista i escriptor "Reivindicacions als carrers i a les autopistes. Mentrestant, els nostres representants no ho diuen però estan perduts. I lluny, molt lluny"

9. Xavier Abajo Veciana (@xabajo), geògraf "Estic impressionat per l'exit del #novullpagar a Andalusia, Extremadura o Madrid ... milers de persones passant sense pagar cada dia!!!"

10. Joan Ramon Casals (@jrcasals), secretari de política municipal de CDC "Com molts catalans avui #novullpagar, que Espanya entengui el missatge. #diemprou"

11. Miquel Buch (@MiquelBuch), alcalde de Premià i president de l'ACM "El treballador del peatge de Premià m'ha mirat sorprès quan en lloc de la targeta d crèdit li he lliurat el dni i li he dit... #novulllpagar"

stats