'Freedom for Canelonia': l'actualitat en 10 tuits

Entre caneló i caneló, els internautes es pregunten qui seran els consellers que conformaran el govern. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
ELS ÀPATS DE NADAL 
 Les festes nadalenques van associades als àpats copiosos. Els majoristes de producte fresc ofereixen preus assequibles per Nadal.

Barcelona1. Gemma Herrero (@gemmaherrero), periodista "Freedom for Canelonia"

2. Saül Gordillo (@saulgordillo), periodista "Es prega als candidats a conseller que no desconnectin els seus mòbils durant el dinar de Sant Esteve"

3. Lluc Salellas (@llucsalellas), periodista i politòleg "Si fa 2 anys #nougovern havia de ser el 'millor' en àmbit tècnic, els mateixos consellers formaran el 'millor' en ambició política? #dubtesraonables"

4. Jaume Martorell Cruz (@JaumeMC), politòleg "1. El PSC diu que Esquerra no pot ser cap de l'oposició perquè firma el pacte per la consulta. 2. El PSC ofereix suport a CiU a canvi de... Res?"

5. Santi Demajo (@SantiDemajo), doctorand en biomedicina "Entrant al joc trampós de CiU comparant finances familiars amb públiques: 'Si una família només pot pagar menjar/medicaments o deutes, què fa?'"

6. Jordi Balló (@jordiballo), professor de comunicació audiovisual a la UPF "Estic d'acord amb el rei: cal la gran Política. El seu problema és que l'únic projecte d'aquesta dimensió a Espanya és el sobiranisme català"

7. Montserrat Tura (@montserrat_tura), exconsellera d'Interior (PSC) "Si fem mirada al món sencer no podem sentir-nos gens tranquils en l'esperit de Nadal. Pobresa al nostre voltant, Àfrica afamada, Orient sagnant"

8. Marta Vergoñós (@martavergonyos), periodista i politòloga "Economia confirma que no apujarà l'IVA el 2013. Bon moment per recordar que també van prometre que no pujaria el 2012, i mira on som"

9. Ramon Pardina (@RamonPardina), guionista "Ni la pel·lícula, ni l'obra de teatre, ni el llibre. La millor versió d'Els miserables va ser el consell executiu de Bankia"

10. Josep Julien (@josepjulien), actor "S'han de respectar totes les opinions. D'acord. Però no es podria fer alguna cosa perquè totes fossin respectables?"

stats