Els culpables de la crisi, el xup-xup de la vaga general i un pacte fiscal que no arriba: l'actualitat en 10 tuits

Els bancs reben de valent dos dies abans de la vaga general i CiU 's'oblida' de preguntar-li al ministre d'Economia pel pacte fiscal

Ara
2 min

Barcelona 1. Joan Laporta (@JoanLaportaDcat), diputat al Parlament i expresident del Barça "El futur institucional del Barça està en bones mans si algun dia Guardiola n'és president i Xavi entrenador. Aquest seria el meu desig"

2. Pablo Pinto (@pablopinto99), periodista de Canal + "'Un fanàtic és algú que no pot canviar d'opinió i que no vol canviar de tema'. És de Churchill fa 60 anys. Avui encara és vàlid"

3. Txell Feixas (@txellfeixas), corresponsal de Catalunya Ràdio a Madrid "Patronal bancària: 'No ens estem salvant de la crisi, en paguem els resultats...' Doncs com tots, i sense haver-la generat!!!"

4. Alberto Garzón (@agarzon), diputat al Congrés (IU) "El PP diu que la vaga general és irresponsable i que no s'han donat 100 dies al govern. ¿Que els han donat ells 100 dies a la ciutadania?"

5. Pere Cardús (@perecardus), periodista "Els sindicats exigeixen que no hi hagi coaccions. Totalment d'acord. Per cap banda. Una vaga sense coaccions a qui en vulgui fer i a qui no"

6. Enric Xicoy (@enricxicoy) professor i secretari acadèmic de comunicació de la Blanquerna "De cada 4 paraules de CiU 2 són 'pacte fiscal'. Ve el ministre d'Economia i no en parlen"

7. Bernat Dedéu (@BernatDedeu), músic "De Guindos: 'Pacte Fiscal? Primer resolem la crisi i després en parlarem'. És a dir, que en comencem a parlar aproximadament d'aquí cinc anyets"

8. Esperança Camps (@deshabitat), escriptora i periodista "Al banc: 'Ho sento, senyor, no se li pot donar més marge de descobert'. La cara de l'home... desolació. La seua vergonya era la meua"

9. Oriol Duran (@Odtor), portaveu d'ERC a Madrid "Quan s'enderroqui l'Algarrobico [l'hotel d'Almeria que vulnera la llei de costes] serà la imatge del final de la bombolla, dels abusos al territori. La imatge del gran culpable de la crisi"

10. José Antonio Pérez Tapias (@japtapias), professor de filosofia (U. de Granada) "Monti promou el 'blindatge' d'empreses estratègiques italianes.Vaja, el tecnòcrata! I això que va ser comissari europeu de la Competència"

stats