De Merkel a Montoro, malestar general: l'actualitat en 10 tuits

Les protestes dels internautes contra espolis diversos, les queixes contra les retallades i la por davant de l'anunci de Rajoy de més ajustos centren el debat en el twitter. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min

BARCELONA1. Gaspar Llamazares (@Gllamazares), diputat al Congrés (IU) "Rajoy:"Cada divendres continuaran les reformes. El divendres que ve també. I seran importants". Un altre Divendres Negre a la vista"

2. Miquel Pueyo (@MiquelPueyo), professor UdL i exsecretari Pol. Lingüística "No sembla que la crisi perjudiqui gaire l’#economiabasca. Deu ser per la #música? Vull dir pel #concert..."

3. Eduard Cortés (@gatodelcerro), director de cinema "La Merkel obre la porta a estimular el creixement... Que la tanqui per fora i ens deixi en pau"

4. Sebastià Nogueras (@sebasnogueras), blogaire "Tinc molts amics a qui els proveïdors no paguen les factures, molts pleguen, molts plegaran per falta líquid. Multarà la Generalitat al morós?"

5. Alfredo Martínez (@Alfremartinezz)periodista esportiu "Algú de la LFP? Podria dir-nos quan es juga el cap de setmana vinent? Per organitzar-nos una mica. Gràcies Astiazarán. Ets un gran gestor!"

6. Quim Torra (@quimtorra), editor "Protestes convocades per CCOO i UGT contra les noves retallades. Molt bé, però algun cop podrien protestar contra l’espoli que dessagna Catalunya?"

7. Joan Rangel (@rangeltarres), diputat al Congrés (PSC) "Continuo llegint titulars generats per Montoro, i no deixo de sorprendre’m. Quan s’estudiï l’antipolítica, en serà un exemplar paradigmàtic"

8. Julia Otero (@julia_otero), periodista "Obama: "gràcies als periodistes americans per la crítica, la investigació i les preguntes". Em demano la nacionalitat. Please"

9.Elisenda Paluzie (@epaluzie), professora d’economia a la UB "David Ferrer, de Xàbia, i Rafael Nadal, mallorquí, acaben de fer la millor demostració de la unitat de la llengua catalana al @godo2012"

10. Pilar Eyre (@pilareyre), periodista "La reina viatja a Washington pel cumple del seu nét... una altra estirada d’orelles per al rei. Veurem fotos de tota la família amb l’imputat?"

stats