Rajoy rep per tots els flancs: l'actualitat en 10 tuits

Sigui per l'IVA, entrant al detall, sigui per la reducció de regidors, sigui pel contrast amb els sectors que no han estat collats, la xarxa troba múltiples arguments per carregar contra el govern del PP. I la cimera catalana pel pacte fiscal que hi apareix com una anècdota. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, amb la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría aquest dimecres al congrés / EFE

Barcelona1. Xavier Aliaga (@xavialiaga) Periodista i escriptor

"És acollonant: d'aquesta situació ixen reforçades les diputacions! Institucions califals i ETTs dels partits. #sinohodicrebente"

2. Luis Tudanca (@luistudanca) Diputat al Congrés (PSOE)

"Dels 570 regidors que suprimirà Rajoy a Burgos, uns 560 no cobren ni un sol euro per treballar pel seu poble. #demagògiapura"

3. Dani Reixach (@danireixach) Psicòleg, farmacèutic, regidor a Palamós (ERC)

"Amb la proposta de Rajoy només podran optar a la política municipal aquells que vagin sobrats de temps i pasta. Això és democràcia? I el Senat què?"

4. Emiliano García-Page (@garciapage) Alcalde de Toledo (PSOE)

"No he vist una imatge més insultant per a la dignitat de qui ho passa malament que 184 diputats aplaudint cada mesura de dolor. Increïble"

5. Rosa Montero (@BrunaHusky) Escriptora i periodista

"Seguim apujant l'IVA dels llibres digitals en lloc d'igualar-lo amb el dels de paper, i aconseguirem criar una bonica ventrada de pirates"

6. Sonya Back (@Sonya_Back) Estudiant i bloguera

"¿Rajoy ha demanat patriotisme als clubs de futbol perquè posin al dia els comptes amb Hisenda?"

7. Edgar Rovira (@erovira) Politòleg

"Rubalcaba, convençut que el model d'oposició responsable beneficiarà el PSOE a mitjà termini. Podria tenir raó. Per ara, la glòria per a Cayo Lara"

8. Iñaki Escudero (@iescudero) Coordinador d'EUiA a Osona

"No fa gaire un #iaioflauta em deia: «Iñaki, això no se soluciona fins que els que manen no tornin a tenir por dels treballadors». Quanta raó té!"

9. Frederic Ximeno (@fximeno) Biòleg i tècnic urbanista

"¿Busquem alternatives o esperem que torni? El consum de ciment cau a nivells del 1964"

10. Lluís Gibert (@lluisgibert) Advocat

"Estem al principi d'una revolució que ho canviarà tot i aquí els gestors discutint d'entelèquies. #pactefiscal"

stats