Twitter fa olor de pólvora i fruita confitada: l'actualitat en 10 tuits

Els internautes han deixat de banda la crisi per un dia i han dedicat les seves piulades a escalfar motors per la revetlla de Sant Joan. Aquesta és la mateixa selecció de tuits que es publica en l'edició en paper

1. Quim Torra ( @quimtorra) editor, "Flama, llengua, nació, llegendes i la felicitat de celebrar que som vius, que som catalans i que volem ser-ho. Bona festa. #flama #SantJoan"

2. Clara Jordan ( @clarajordanvila), periodista "Nerviosa per saber quants milions de coques s'han venut, si es menja més la de fruita confitada, o hi ha alguna varietat nova... #tòpics"

3. Oriol Jara ( @orioljara), guionista "El ministeri de Sanitat adverteix que si aquesta nit beveu alcohol eviteu conduir o gestionar Bankia"

4. Joan Josep Isern ( @joanjosepisern), escriptor "Compte amb les revetlles de Sant Joan, que solen florir per Sant Josep! Us ho dic jo, que vaig néixer un 19 de març..."

5. Francesc Ribera ( @francescribera), cantautor "Mentre estenc i plego roba he posat el vinil "És blau es fester" per rebolcar-me en la recança de no poder anar enguany a Ciutadella. #SantJoan"

6. Cris Juanico ( @CRISJUANICO), cantant "Preparat per celebrar l'ancestral festa de Sant Joan, on cavalls, genets i gent fan bulla tot lo dia. Bon Sant Joan a tothom!"

7. Manuel Cuyàs ( @ManuelCuyas), periodista "El gossos, encantats amb la crisi. No se sent, per ara, cap petard"

8. Lluís de la Fuente ( @lluisdelafuente), arquitecte "Mai se li ha reconegut prou a Van Gaal el seu perfecte resum de la idiosincràsia d'aquest país: 'Tu, siempre negatifo, nunca positifo'"

9. Joan F. Mira ( @joanfmira), escriptor, antropòleg, sociòleg "Ja que els polítics dels països catòlics resulten tan ineptes i perniciosos (força més que els protestants), potser caldria revisar el ritual"

10. Anna Simó ( @AnnaSimo), diputada al Parlament (ERC) "'PPC reclama a Mas que doni suport al govern espanyol en comptes de fer turisme'. Turisme és el que va fer Rajoy amb la roja en ple rescatazo"

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT