Twitter fa olor de pólvora i fruita confitada: l'actualitat en 10 tuits

Els internautes han deixat de banda la crisi per un dia i han dedicat les seves piulades a escalfar motors per la revetlla de Sant Joan. Aquesta és la mateixa selecció de tuits que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Nit de Sant Joan a la plaça del Nord, a Gràcia / PERE VIRGILI

Barcelona1. Quim Torra (@quimtorra) editor, "Flama, llengua, nació, llegendes i la felicitat de celebrar que som vius, que som catalans i que volem ser-ho. Bona festa. #flama #SantJoan"

2. Clara Jordan (@clarajordanvila), periodista "Nerviosa per saber quants milions de coques s'han venut, si es menja més la de fruita confitada, o hi ha alguna varietat nova... #tòpics"

3. Oriol Jara (@orioljara), guionista "El ministeri de Sanitat adverteix que si aquesta nit beveu alcohol eviteu conduir o gestionar Bankia"

4. Joan Josep Isern (@joanjosepisern), escriptor "Compte amb les revetlles de Sant Joan, que solen florir per Sant Josep! Us ho dic jo, que vaig néixer un 19 de març..."

5. Francesc Ribera (@francescribera), cantautor "Mentre estenc i plego roba he posat el vinil "És blau es fester" per rebolcar-me en la recança de no poder anar enguany a Ciutadella. #SantJoan"

6. Cris Juanico (@CRISJUANICO), cantant "Preparat per celebrar l'ancestral festa de Sant Joan, on cavalls, genets i gent fan bulla tot lo dia. Bon Sant Joan a tothom!"

7. Manuel Cuyàs (@ManuelCuyas), periodista "El gossos, encantats amb la crisi. No se sent, per ara, cap petard"

8. Lluís de la Fuente (@lluisdelafuente), arquitecte "Mai se li ha reconegut prou a Van Gaal el seu perfecte resum de la idiosincràsia d'aquest país: 'Tu, siempre negatifo, nunca positifo'"

9. Joan F. Mira (@joanfmira), escriptor, antropòleg, sociòleg "Ja que els polítics dels països catòlics resulten tan ineptes i perniciosos (força més que els protestants), potser caldria revisar el ritual"

10. Anna Simó (@AnnaSimo), diputada al Parlament (ERC) "'PPC reclama a Mas que doni suport al govern espanyol en comptes de fer turisme'. Turisme és el que va fer Rajoy amb la roja en ple rescatazo"

stats