L'estira-i-arronsa entre Unió i Convergència tria el Twitter com a camp de batalla: l'actualitat en 10 tuits

Les xarxes reflecteixen com les declaracions del líder d'UDC fan reaparèixer les discrepàncies dins la federació. Aquesta selecció de piulades és la mateixa que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Josep Antoni Duran i Lleida, avui

Barcelona1. Josep Antoni Duran i Lleida (@ciuduran), president d’UDC “Hi ha qui diu que ens hem posat amb CDC. Fals! No pensar exactament el mateix no és posar el dit a l’ull a ningú”

2. Josep Rull (@joseprull), secretari d’organització de CDC “No m’entra al cap que des del catalanisme es pugui desqualificar la independència. Una cosa és no compartir-la, l’altra, anar-hi en contra”

3. Quirze Arenas (@quirzearenas), periodista i guionista “Es fan dir Unió per unionistes, suposo, no?”

4. Roc Casagran (@roccasagran), escriptor “Ja ha arribat el temps dels col·lapses a les voreres amb ombra i dels deserts a les voreres assolellades”

5. Àngel Colom (@angelcolom), secretari d’immigració de CDC “La independència de Catalunya “ni interessa ni convé a Unió”, ha dit Duran. Bé, a Unió hi ha gent que SÍ que els interessa. A CIU: la majoria”

6. Quim Torrent (@QuimTorrent), cap de comunicació de Territori i Sotenibilitat “M’agraden les divisions. Jo sempre vaig ser molt de dividir a classe de mates. Sobretot de dividir per dos...”

7. Isaac Albert (@isaacalbert), vicepresident del consell nacional d’ERC “Parlem molt dels pactes de CiU amb el PP, però és més que evident que el problema del país és el pacte estable de Convergència amb Unió”

8. Juan Diego Botto (@JuanDiegoBotto), actor “I si la dignitat no es mesurés per les batalles guanyades, sinó per les escomeses... #12Global #12Mani”

9. Ferran Falcó (@ferranfalco). diputat al Parlament (CiU) “Al congrés de #cdc no vam dir ni mu d’Unió. Al congrés d’Unió pel que veig només parlen de #cdc. Anything new? Nothing new”

10. Joan Ferran (@Joanferrans), diputat al Parlament (PSC) “No comparteixo l’ideari, però Vila d’Abadal és més proper a les tesis fundacionals d’UDC que Duran. Només cal mirar a les hemeroteques El Matí del 1931”

stats