La crisi goleja: l'actualitat en 10 tuits

Ni la calor ni el futbol desbanquen la crisi com a protagonista del dia a la xarxa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

2 min

1. Elisabet Terrades (@eligirona), politòloga "M'acaben d'explicar el cas d'un tio que va a la feina, es passa 8 hores sense ni obrir l'ordinador i no se'l pot fer fora perquè és del sindicat"

2. Rocío M. Sampere (@rociomsampere), diputada al Parlament (PSC) "La banca proposa ajust salarial la propera dècada. Sap que la renda mitjana es de 16.000 euros? Sap que els seus ajustos per descontrol els paguem entre tots?"

3. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l'oficina de treball de la UOC "El que no havia fet fins ara la història ho està fent la crisi (mal que ens pesi, o no). Increment de les desigualtats socials i del sobiranisme"

4. Jose Garcia Buitron (@jgarciabuitron), cirurgià i coordinador de trasplantaments "Eurobons és que Alemanya assumeixi part del nostre deute. Ho farà si li interessa. Nosaltres ho demanem pel nostre interès. No pel d'ells"

5. Jaume Clotet (@jaumeclotet), periodista "Ara mateix he recordat que l'Arnaldo Otegi està a la presó i el Fèlix Millet lliure al carrer. Però és igual, perquè #VamosEspaña"

6. Joana Casals (@joanacasals), periodista "Si la roja guanya l'Eurocopa, el que cobraran els jugadors per 15 dies de feina donaria per pagar el salari mínim un any a mil persones"

7. Àlvar Llobet (@AlvarLlobet), historiador de l'art i periodista "Amb el fitxatge de Jordi Alba es podria fer una selecció espanyola del Barça amb només un jugador que no ho fos: Sergio Ramos!"

8. Eduard Voltas (@eduardvoltas), eEditor del 'Time Out' i professor de periodisme "Avui un senyor important de la política m'ha dit: "En política, les coses es fan quan ja no hi ha més remei que fer-les". Gran veritat"

9. David Garrofé (@davidgarrof), secretrari general de Cecot "A partir del novembre, qui circuli per França haurà de portar un etilòmetre al cotxe. Si cada país posa requeriments diferents pararem bojos"

10. Ferran Torrent (@ferrantorrentll), escriptor "El català i el valencià són la mateixa llengua, però les sentències contra el català no afecten el valencià, que ve afectat de naixement"

stats