La patata calenta de Bankia: l'actualitat en 10 tuits

Indignació a la xarxa davant les possibles solucions per salvar l'entitat financera madrilenya. Aquesta selecció de piulades és la mateixa que apareix publicada en l'edició en paper

Ara
2 min
De Guindos saluda Rato en l'inici d'unes jornades organitzades per Bankia / EFE

Barcelona1. Fernando Garea (@Fgarea), periodista "Seria molt demanar, però, ja que hi posem diners públics, els bancs i les caixes haurien d'anar al Congrés a donar explicacions. Com es fa als Estats Units"

2. Josep A. Duran i Lleida (@ciuduran), portaveu de CiU al Congrés "#Bankia necessita 7.000 M€. Espero que l'Estat els hi posi del FROB. Si ho fes amb diners dels contribuents "gratis et amore" seria gravíssim"

3. Francesc-Marc Álvaro (@fmarcalvaro), periodista "El final de Bankia –que pagarem nosaltres!– demostra que la mentalitat espanyola ha canviat molt poc des dels temps del Lazarillo. Marxem"

4. Ferran Torrent (@ferrantorrentll), escriptor "El rei i Puyol es perdran la Copa per lesió"

5. Núria Roca (@nuriarocagranel), periodista "Els polítics saben que existeixen, al mercat, des de fa temps, uns aparells que tenen un botó en què posa REC i que el que diuen queda gravat??!!"

6. Joan Ridao (@Joanridao), exsecretari general d'ERC "Hollande no s'ha passat la campanya dient que refundaria el capitalisme però sí que retocaria el Pacte d'Estabilitat per impulsar el creixement!"

7. Juan Carlos Girauta (@girauta), periodista "Totes les empreses han de poder fer fallida. Incloent-hi els bancs. I si no és així, llavors aquest sector no pot ser privat. Negoci = risc"

8. Odei A.-Etxearte (@oetxearte), periodista "El govern té poques eines jurídiques contra la recentralització de Rajoy. En últim terme ha de dependre del TC que va retallar l'Estatut..."

9. Gaspar Llamazares (@Gllamazares), diputat del Congrés (IU) "Els casinos d'Eurovegas a Las Vegas, Macao i Singapur no arriben als 36.000 treballadors en total. Als madrilenys els en prometen 270.000?"

10. Íngrid Lafita (@IngridLafita), periodista "Sessió de control al Senat. Es limita a "Herència", "I tu més", "Tu encara més" i "Aplaudiments". Això és tot"

stats