L'Estat del malestar: l'actualitat en 10 tuits

El debat a la xarxa s'encén amb queixes diverses però sempre amb la crisi com a rerefons. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
Josep Antoni Duran i Lleida, avui, al congrés d'Unió /ACN

Barcelona1. Martin Schulz (@MartinSchulz), president del Parlament Europeu "La setmana que ve al Consell de la UE preguntaré als caps dels estats: 'Hem trobat 750 bilions per salvar els bancs. Quants en tenim per ajudar els joves europeus aturats?'"

2. Anna Arqué i Solsona (@anna_arque), consultora en comunicació "L’autonomia porta un país ric com Catalunya a ser considerat un "bo porqueria", les responsabilitats han de ser assumides #Independència"

3. Josep Lluch (@JosepLluchPuig), editor "Abans els independentistes eren filòlegs, ara són economistes"

4. Enric Vidal (@enricvidalroda), professor "El peatge més car que paguem els catalans és la nostra manca d’unitat política en temes tan urgents com la Hisenda pròpia"

5. Jordi Juan (@jordijuan55), periodista "Guardiola és el millor i té tot el dret de marxar, però deixem treballar el Tito en pau. Queda molt per a les eleccions, sisplau"

6. Oriol Duran (@Odtor), portaveu d’ERC a Madrid "Posar Duran i Navarro a negociar el pacte fiscal és com si la renegociació de la hipoteca te la portés Rato. #nofemelburro"

7. Carmen Juan (@mcarmenjuan), periodista d'Onda Cero "Sento a la ràdio com s’esforcen a pronunciar Hollande o Ayrault i es limiten a dir Vals en lloc de Valls..."

8. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l’Oficina de Treball de la UOC "L’austeritat en forma de retallades en perjudici de molts, es una "contradistribució" de la riquesa en benefici de pocs"

9. Ernest Folch (@ernestfolch), editor "El cercle es tanca: Goldman Sachs ajudarà De Guindos-Lehman Brothers a rescatar Bankia. Així tot queda a casa"

10. Francisco Sierra (@fsierra), periodista "No és fàcil demanar la confiança de la gent si cada dos dies canviem les xifres. I aquestes [xifres del dèficit de Madrid] no eren dels altres #aprenderacontar"

stats