Esperanza Aguirre segueix atiant la xiulada: l'actualitat en 10 tuits

Només la trobada entre Rajoy i Hollande ha fet la competència a la polèmica generada per la presidenta de la Comunitat de Madrid. Us oferim la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Mariano Rajoy i Esperanza Aguirre, en el congrés del PP de Madrid / EFE

Barcelona1. Esperanza Aguirre (@EsperanzAguirre), presidenta de la Comunitat de Madrid: “¿Què passaria si en una final del Campionat de Catalunya comencés a sonar 'Els segadors' i es produís una xiulada monumental?”

2. Joan Coscubiela (@jcoscu), diputat al Congrés (ICV): “Jo no qualificaria Esperanza Aguirre de guillada. És una altra cosa més perillosa. A més als guillats se’ls tolera tot i això és intolerable”

3. Joanridao (@Joanridao), advocat i exsecretrai general d’ERC: “La llibertat d’expressió ja empara que Aguirre pugui dir bajanades. Es tracta que empari també els que rebutgen la monarquia o un himne”

4. Raül Palacios (@enraulpalacios), politòleg: “Catalans, catalanes, les instruccions són clares: llevar-se ben d’hora, ben d’hora, com diu en Guardiola, i anar tots junts, com diu en Puyal

5. Daniel Lacalle (@dlacalle), analista financer: “No és cert que no hàgim après de la crisi 'subprime': eurobons, hispanobons... És el mateix: empaquetar i amagar. Ben après”

6. Rafel Nadal (@nadalrafel), periodista: “Veure Hollande defensant els eurobons mentre Rajoy (que paga el deute molt més car) fa el desmenjat resulta una mica surrealista”

7. Èdgar Rovira (@erovira), politòleg: “Quan Mas diu 'fora de la Lofca' en realitat vol dir 'fora del règim comú de la Lofca'. El matís és important”

8. Salvador Mas (@boromas), emprenedor tecnològic i financer: “El problema no és que Rajoy digui que la banca espanyola està bé, que ha de dir-ho, sinó que no està “en dubte”. No sap ni mentir

9. Fernando Encinar (@fencinar), cofundador del portal immobiliari idealista.com: “Els eurobons, aquesta obstinació de les cigales que les formigues segueixin pagant el seu estil de vida”

10. Carme Dolz (@carmedolz), pedagoga: “Els tres nens que estaven en llista d’espera per a l’any vinent a P3 ara han entrat, veus que bé? 28 marrecs de 3 anys = mestra trastocada

stats