Rajoy a Sitges, Eurovegas a Marina d'Or: l'actualitat en 10 tuits

Després de la compareixença de dissabte de Mariano Rajoy davant del Cercle d'Economia, segueixen plovent-li crítiques a través de les xarxes socials. Només un possible Eurovegas a Marina d'Or i el '30 minuts' li han fet una mica d'ombra. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
NOVENA PARTICIPACIÓ 
 El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ahir durant la cloenda de les jornades del Cercle d'Economia a Sitges.

Barcelona1. Arsenio Escolar (@arsenioescolar), periodista “Quan manava ZP, el rescat d’Espanya era l’apocalipsi. Ara no, ara és només un# tema menor. Com en tantes coses, la vara de mesurar canvia”

2. Lluís Bonet Mojica (@llbonetmojica), crític de cinema “Ja ho va dir Dumas fill: “Els negocis? És molt senzill, són els diners dels altres”. Això pensen les grans entitats bancàries, oi?”

3. Irene Milleiro (@imilleiro), directora de campanya de Change.org “'Cap de nosaltres havíem viscut la crisi que estem vivint'. Esperanza Aguirre abans de sortir a disputar el premi Torre de Hércules de golf”

4. Roc Casagran (@roccasagran), escriptor i professor “Critiquem sovint teletrès (perquè ens l’estimem i volem que sigui millor). Però avui cal felicitar-la per haver parit un #30minuts tan valent

5. Rafel Nadal (@nadalrafel), periodista “L’excel·lent 30 minuts de les preferents confirma que els dirigents d’entitats bancàries viuen en un altre planeta (amb un estrany codi ètic)”

6. Vicens Lozano (@vicenslozano) “Una televisió pública serveix, entre altres coses, per poder emetre reportatges tan bons com el que està fent ara mateix el #30minuts”

7. Quim Torra (@quimtorra), editor “És curiós veure com tots aquells que apel·len al sentit comú cada 5 minuts, practiquen el menys comú de tots: continuar a Espanya”

8. Ferran Torrent (@ferrantorrentll), escriptor “Eurovegas només pot instal·lar-se a Madrid o a València, és on hi ha governs més estèticament horteres i èticament deplorables”

9. Gaspar Llamazares (@Gllamazares), diputat al Congrés (IU) “Marina d’Or també vol l’Eurovegas. De fiasco a fiasco i tiro perquè em toca. L’atzar, l’especulació i la corrupció són el problema”

10. Bel Zaballa (@bel_zaballa), periodista “Senyors 'catalunyesos' i 'catalunyistes' que no volen l’Eurovegas al Baix Llobregat però els sembla rebé que s’instal·li a la Plana Alta... #NO”

stats