Els homes d'Adelson aterren també a les xarxes: l'actualitat en 10 tuits

L'arribada dels tècnics de Las Vegas Sands a Catalunya ha estat una de les qüestions més comentades pels internautes. Triaran Barcelona? La resposta, al setembre. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Els representants de Las Vegas Sands visiten els terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat, possible ubicació d'Eurovegas/Xavier Bertral

Barcelona1. Joan Turró Vicens (@joanturrov), president d'Inesdi "El Govern crec que hauria de possibilitar un debat ciutadà sobre Eurovegas. En cas contrari assumirà una decisió amb massa risc de rebuig"

2. Josep Cabanas (@Banetes), blogarie "Jo he estat a Las Vegas i hi tornaria sense cap problema. En canvi a Lloret, Salou o la Rambla no m'hi veureu pas. #Eurovegas sí"

3. Ramon Suñé (@ramonsune), periodista "La partida que #Eurovegas juga amb Madrid i #bcn recorda una juguesca típica de la Rambla. On és la boleta? I sempre guanya el mateix"

4. Josep Cunill (@josepcunill), professor de filosofia "#Eurovegas no ens agrada però el veritable casino és el sistema financer, no ho oblidem. De bancs en tenim a cada cantonada"

5. Amadeu Brugués (@AmadeuBrugues), blogaire "Hauríem d'estar apostant sobre si ve o no ve Eurovegas"

6. Roger Vilalta (@rogervilalta), peroidista "A mi el que em tranquil·litza d'#Eurovegas és que la dona d'Adelson té un gabinet que cura les addiccions al joc #tancantelcercle"

7. Salvador Mas (@boromas), director general d'Openfinance "Quan les agències de ràting baixin tots els països i bancs (perdó per la redundància) al mínim, a què es dedicaran?"

8. Anna Manso (@annamanso), escriptora de literatura infantil i juvenil "A les trobades tothom pregunta angoixat per l'altre: ¿Com estàs? ¿Què fas? Sí, vivim una mena de guerra de baixa intensitat i es diu crisi"

9. Álvaro Cordero (@AlvaroCorderoB), broker "¿A Inditex i Grifols no els ataquen els mercats? ¿O és que són empreses solvents i rendibles?"

10. Lorenzo Amor (@lorenzoamor_ata), president de la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms "¿Algú els pot passar per la cara als llestos de Moody's que instants abans de la fallida de Lehman Brothers els qualificaven amb una AA?"

stats