El CEO dóna les notes: l'actualitat en 10 tuits

Els resultats de l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió sacseja la xarxa, que també hi diu la seva. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Combatre o construir amb paraules

Barcelona1. Josep Palau (@palauJosep), periodista "Confirmar l'esborrany de la renda, pagar una morterada, i recordar que de cada € que pagues, 43 cènt. no tornen a Catalunya. #TenimPressa"

2. Eduard López (@elopezdomenech), historiador i periodista "El 51 per cent d’’independentistes’ del CEO ha de ser un estímul per a pencar més, no pas un pretext per a l’onanisme. #ojuamblacartera"

3. Cristian Segura (@Cr_Segura), periodista i escriptor "Pagaria per entrevistar els 24 (1%total) enquestats pel #CEO que consideren PP i CiU partits d’extrema esquerra. Suposo que els busca el TPI [Tribunal Penal Internacional]"

4. Neus Munté (@neusmunte), diputadaal Parlament (CDC) "Amb l'editorial del @diariARA: cal deixar clar a l'Estat que Catalunya no acceptarà que se li imposi un model que no és el que hem decidit entre tots"

5. Isaac Albert (@isaacalbert), vicepresident del consell nacional d'ERC "No dubto del compromís del Govern amb la llengua, però sí que ho faig de l'estratègia escollida de veure-les venir..."

6. Joan Herrera (@herrerajoan), diputat al Parlament (ICV) "Las Vegas Sands demana diners als bancs espanyols, el crèdit que aquests neguen. I si l'operació no va, som aquí per rescatar-los"

7. Pedro Luna Antúnez (@PedroLuna73), blogaire "Rajoy va dir sobre l'IBI de l'Església que 3.000 milions no solucionaven res. Ara deixen de finançar 456 medicaments per estalviar 440 milions"

8. Roberto G. (@robersestao), periodista "Aplicar retallades en medicaments els mateixos dies en què es parla de rescatar la banca, les autopistes o la Fórmula 1 és molt edificant"

9. Jesús Pastor (@jesuspastorGI), gerent de l'Associació d'Hostaleria de Girona "Sens dubte els utópics a Catalunya són els federalistes, no pas els independentistes, és més senzill marxar d'Espanya que canviar-la ..."

10. Jordi Riera (@jordiriera), estudiant de biotecnologia i economia "Que una monja benedictina (amb tots els respectes per la Teresa Forcades) cridi a la vaga indefinida em sembla poc menys que còmic i irònic…"

stats