Incendis i polítics: l'actualitat en 10 tuits

Els incendis al País Valencià es converteixen en protagonistes absoluts del debat a la xarxa: els internautes exigeixen responsabilitats i critiquen amb contundència la gestió de la Generalitat Valenciana i del govern espanyol. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Bombers treballen als incendis del País Valencià / EFE

Barcelona1. Andreu Escrivà (@AndreuEscriva), ecòleg "Que la nostra única esperança per tal d'apagar el foc siga la pluja diu molt del país, del govern i de com ens gastem els diners"

2. Fer González Gonzo (@a_lo_gonzo), periodista "A València la superfície cremada la calculen en camps de futbol o en circuits de Fórmula 1?"

3. Ferran Torrent (@ferrantorrentll), escriptor "Després d’arrasar l’economia era d’esperar que deixaren arrasar el bosc. En alguna cosa havien de ser eficients"

4. Pere Rostoll (@prostoll), periodista i analista polític "Les set plagues de la Generalitat Valenciana: corrupció, atur, malbaratament, incendis, retallades, privatització sanitària i menys educació!!"

5. Aitana Mas (@AitanaMas), regidora de Compromís per Crevillent "Molt orgullosa dels bombers que s’han ofert voluntaris per intentar parar aquesta catàstrofe ecològica. Responsabilitats polítiques ja!!"

6. Miguel Ángel Garrosa (@magarrosa), periodista "A València es va retallar un un 15% en prevenció d’incendis. Que facin comptes quan tot acabi: haurà compensat l’estalvi?"

7. Andrés Blasco (@AndrewBlasco), estudiant de psicologia "En aquest moment em ve al cap la gran quantitat de milions que va costar l'aeroport fantasma de Castelló. #ArdeValencia"

8. Javier Flores (@_JavierFlores_), expert en comunicació "Els gestos són només gestos, però són importants, que el president vagi al futbol és com caçar elefants"

9. Víctor Maceda (@VictorMaceda), periodista del setmanari 'El Temps' "Rajoy fa anys que no ve ací per por a cremar la seua imatge al costat dels imputats i ha de vindre avui que el futbol està “al rojo vivo”?"

10. Pedro Luna Antúnez (@PedroLuna73), blogaire "S'apugen la llum, el gas, el butà i a València cremen 50.000 hectàrees. Un bon dia perquè Rajoy vagi al fubol, sí senyor. #ArdeValencia"

stats