Un consell de ministres... reial: l'actualitat en 10 tuits

Les condicions de l'Eurozona a Espanya a canvi del rescat de la banca i el consell de ministres d'aquest divendres presidit pel rei Joan Carles, temes més debatuts a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en la versió en paper del diari

Ara
2 min
Spanish institutions, in the spotlight

Barcelona1. Joan Coscubiela (@jcoscu), diputat al Congrés (ICV-EUiA) "El rei presidirà el consell de ministres dels ajustos durs mentre la casa reial segueix al marge de la transparència i el govern espanyol es nega a donar informació"

2. Oriol Duran (@Odtor), cap de premsa d’ERC a Madrid "Quan Merkel deia que s’havia de fer alguna cosa per acabar amb els parats, no volia dir posar el rei a presidir el consell de ministres"

3. Jordi Goula (@jordigoula), economista i periodista "La parafernàlia muntada de cara a aquest divendres és realment espectacular. Si volien cangueli general ho estan aconseguint. Però què en treuen?"

4. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de la Oficina de Treball de la UOC "Tot apunta, doncs, que el festival de retallades d'aquest divendres (13) ocuparà cartells al Sitges 2012"

5. Jaume Barberà (@JaumeBarbera), periodista "Si en lloc de partitocràcia tinguéssim servidors públics, les coses no haurien arribat fins on són ara mateix. I el que en queda per veure!"

6. Lluis Foix (@llfoix), periodista "Finalment, Rajoy i Monti no van guanyar Merkel, que és la que ha imposat els seus criteris. Prèstecs però amb competències per a Europa"

7. Germán Temprano (@German_Temprano), escriptor i periodista "Després de saber les competències que li quedaran després de les condicions de la UE el ministre De Guindos s’apunta a un curs CCC de guitarra"

8. Anna Bosch (@annabosch), corresponsal de TVE a Londres "El president de Barclays ha defensat la cultura de la competitivitat posant d’exemple Federer. No sé pas si li agradarà a Roger"

9. Vicente Vallés (@VicenteVallesTV), director de ‘Noticias 1’ (Antena3) "No serà rescat, ni intervenció, però en realitat sembla que Espanya s’ha convertit en un protectorat econòmic de Brussel·les"

10. Pedro Luna Antúnez (@PedroLuna73), blogaire "El rescat de les conques mineres costa 400 milions. És a dir, el 2% dels diners que l’Estat ha destinat a sanejar Bankia. #NocheMinera"

stats