L'IVA es dispara: l'actualitat en 10 tuits

La pujada de l'IVA encén la xarxa i el govern del PP continua rebent per totes bandes. Des del món de la cultura fins als funcionaris: és l'estat del malestar general. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
El ministre Cristóbal Montoro al Congrés / EFE

Barcelona1. Lorenzo Amor (@lorenzoamor_ata), president Federació Associacions Autònoms "Per apujar l'IVA que no quedi. L'IVA dels serveis funeraris puja del 8% actual al 21%. Fins i tot morir-se sortirà més car amb aquesta crisi"

2. Ramon Felipó (@ramonfelipo), investigador en cultura popular "Si els funcionaris perden els dies de lliure disposició, que els diputats i senadors només tinguin un mes de vacances, com tothom"

3. Roberto G. (@robersestao), periodista "I alerta, perquè mentre ens destrossen amb les retallades ens estan colant la nova llei de costes per reforçar la fórmula que ens ha dut fins aquí"

4. Lluís Cuevas (@lluiscuevas), periodista "L'augment de l'IVA en la cultura, del 8% al 21%, és inversament proporcional al nivell cultural dels que han pres aquesta decisió"

5. Txe Arana (@txearana), actriu "No passa res... Si no et pots comprar les ulleres graduades i no t'hi veus, ja no cal anar al cinema...! #quinscollons"

6. Íñigo de Barrón (@idebarron), periodista 'El País' "Després de retallar i retallar, hauria d'arribar el BCE i abaixar la prima, però Guindos es nega a demanar ajuda en públic"

7. Sid Lowe (@sidlowe), corresp. esportiu 'The Guardian' a Madrid "Escolta, segueix sense ser un rescat? I si no és rescat, per què aquestes condicions? I si no és rescat i no hi ha condicions, per què aquestes retallades?"

8. Ramon Tremosa (@ramontremosa), eurodiputat (CiU) "Bankia avui [ahir] ha perdut un 7% i val 0,65 €. Acumula una caiguda del 25% en 3 dies i del 82% en el que portem d'any. Bankia només val 1.300 M€! És el final del Capitalisme Cibeles?"

9. Ignacio Escolar (@iescolar), periodista "Les òptiques també passen al tipus màxim: del 8% al 21% d'IVA. "Que es fotin els miops", que diria Andrea Fabra!"

10. Miguel A. Rodríguez (@marodriguezb),exportaveu del govern espanyol (PP) "Ploren perquè faran fora els socialistes de TVE i RNE: els van fer fora les urnes!"

stats