Més que indignats: l'actualitat en 10 tuits

Les protestes i la indignació envaeixen la xarxa. Des del maltractament institucional que pateix el català a les Balears i al País Valencià fins al rebuig a les retallades: els internautes deixen clar el seu malestar a cop de piulada. Us oferim la mateixa tria de tuits que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
Dilluns negre als mercats

Barcelona1. Joan Coscubiela (@jcoscu), diputat al Congrés (ICV-EUiA) "Arribo al Congrés i el trobo totalment envoltat de tanques. No és dels ciutadans que se l’ha de protegir, sinó dels especuladors"

2. Isaías Lafuente (@IsaiasLafuente), periodista "Doncs sembla que es pot dir "que se jodan" i disculpar-te per carta amb set dies de retard. I després pontificarem sobre la pèrdua d’autoritat a les aules"

3. Roberto.G (@robersestao), periodista "Les disculpes de la filla de Fabra tenen tanta credibilitat com una promesa del govern de Rajoy"

4. Álvaro Cordero (@AlvaroCorderoB), ‘broker’ “Montoro afirma que “el més patriòtic” ara és pagar impostos. Socialisme de llibre de text!”

5. Quim Balaguer (@quimbal), periodista "Al ritme que van, l’any que ve la família reial i consogres passaran les vacances a Alcalá Meco"

6. Asier y Javier Humor (@AsieryJavier_HG), humoristes "Un dia d’aquests #Rajoy enviarà uns manifestants a dissoldre els policies antiavalots que reclamen justícia salarial"

7. Esperança Camps (@deshabitat), escriptotra i periodista "A Ciutadella hem de tornar a sortir al carrer per defensar la llengua. Tornam 30 anys enrere"

8. Joan Collet (@joancollet1), pagès "Segur que a en Bauzá si l’hi diuen "me deixoneras allò d’allà?" no sap què ha de fer, per tant no pot ser president dels malloquins!"

9. Anna Peña i Aso (@valencianna), 'community manager' i periodista "Veient la llista d’àrees afectades per l’ERO a la Radiotelevisió Valenciana tinc seriosos dubtes que es puguen fer ni els informatius. És un desmentallament total"

10. Isabel M. Jiménez (@Blue_LB), blogaire "Ha quedat clar que els dissenyadors del xandall olímpic espanyol han volgut aprofitar l'encàrrec perquè també serveixi de disfressa al Carnestoltes"

stats