Un dia de Jocs i... peatges: l'actualitat en 10 tuits

Només la pujada dels peatges fa ombra al gran tema del dia: els Jocs Olímpics, explicats minut a minut pels internautes (anònims, famosos i atletes). Il·lusió esportiva i crítiques al govern espanyol es donen la mà. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
L'actor britànic Rowan Atkinson durant la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics GETTY IMAGES / Cameron Spencer

Barcelona1. Novak Djokovic (@DjokerNole), tenista "Mai no oblidaré l’espectacle de la cerimònia inaugural dels Jocs de Londres. Els nervis, l’adrenalina, l’ambient. Tot va ser perfecte"

2. Samanta Villar (@samantavillar), Reportera de TV "Mirant els Jocs Olímpics he confós el xandall de l’equip espanyol amb el xinès. O això crec"

3. Ernest Riveras (@ErnestRiveras), periodista de TVE "Qui va convèncer la reina per participar en l’escena amb James Bond va ser Lord Sebastian Coe, malgrat que diu que tampoc va haver d’insistir molt!"

4. Catalina Ionescu (@LinaIonescu) , blogaire "És divertit com a TVE parlen de "dissolució de Iugoslàvia" i no d'independència per justificar la presència de països com Croàcia o Bòsnia [als Jocs Olímpics]"

5. José Manuel Serrano (@JoseManuelSB85), periodista "Gràcies a la #olympicceremony aprens més geografia que en tots els anys d’escola. #JJOO"

6. Jaime Giménez (@jaimegsb), llicenciat en periodisme "Que estrany... L’ONU no aconsegueix un acord sobre el tràfic d’armes. ¿No deu ser perquè els 5 membres permanents del Consell de Seguretat són els que més armes venen, no?"

7. Carles Sala Roca (@Carlessalaroca), diputat al Parlament (CiU) "A cop de decret. Ara l'AP-7 i l'AP-2. Deslleialtat institucional. El BOE com a mitjà de comunicació. Moments difícils, gestió fatxenda. No anem bé!"

8. Lluís Gibert (@lluisgibert), advocat "Em fa gràcia que el #governdelsmillors es facin els indignats per l’augment dels peatges quan ells mateixos imposen multes il·legals #Novullpagar"

9. Jaume Barberà (@JaumeBarbera), periodista "La voracitat sense límits acaba malament, senyors d’Abertis. Heu perdut l’ocasió, per molt que la llei us empari, de fer més país que caixa"

10. Joan Coscubiela (@jcoscu), diputat al Congrés (ICV-EUiA) "Es deslleial que les retallades i les pujades dels peatges les faci el govern espanyol, quan el govern català les fa millor i son més nostres"

stats