Democràcia, olimpisme i periodisme: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa es bolca a comentar el cessament d'Ana Pastor al capdavant dels matins de TVE mentre hi mira la retransmissió dels Jocs Olímpics. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Mireia Belmonte, segona medalla de plata / REUTERS

Barcelona1. Ana Pastor (@anapastor_tve), periodista "Diguin el que diguin... sé que em cessen perquè faig periodisme. I no m'han ofert res en concret"

2. Amparo Polo (@Amparopolo), periodista "Arribes a una empresa on hi ha un milió de coses que no funcionen i unes quantes que sí. I comences canviant les que funcionen... #asinosva"

3. Raül Romeva (@raulromeva), eurodiputat (ICV) "Gràcies @miss_belmont! M'has retornat l'emoció que @sergiolopezmiro em va fer viure a Seül 88, quan jo nedava al CN Sabadell, amb Wildeboer pare"

4. Joaquim Nadal (@quimnadal), diputat al Parlament (PSC) "Què diuen els que els primers dies dels Jocs ja havien destronat i liquidat Michael Phelps? Esborrant afirmacions recents l'han tornat a l'Olimp"

5. Carlos Clavijo (@carlosclavijo22), escriptor i productor "La selecció de bàsquet se solidaritza amb la resta del país i decideix cagar-la"

6. Joan Lladó (@joan_llado), president d'Esquerra Republicana Mallorca "Un espanyol a uns catalans i a uns bascos: "Hola, sóc espanyol, et poses la meva samarreta a veure si em guanyes alguna cosa?" #JJOO2012"

7. Rafael Pradas (@RafaelPradas), assessor de comunicació "Crèiem (santa innocència) que les conquestes socials i els drets humans eren –manés qui manés– conquestes per sempre, irreversibles..."

8. Jordi Riera (@jordiriera), biotecnòleg i estudiant d'economia "Em fa gràcia la gent molt demòcrata que fa escarafalls perquè la gent vota un governant inoperant (Rajoy). Per això no cal ser demòcrata!"

9. Toni Aira (@toniaira), periodista i professor universitari "Això del govern del @PPopular anunciant mesures bèsties via #BOE o web és un insult a la democràcia i d'una covardia política insultant. Molt"

10. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l'Oficina de Treball de la UOC "Si creen el municipi Guadiana del Caudillo nosaltres tenim tot el dret a crear Sant Pere de la Derrota o Sant Climent dels Resignats"

stats