Uns Jocs Olímpics en clau femenina: l'actualitat en 10 tuits

El seguiment dels Jocs de Londres segueix sent el protagonista indiscutible a les xarxes. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Ona Carbonell i Andrea Fuentes, durant l'exercici de rutina lliure de natació sincronitzada a Londres / CLIVE ROSE / GETTY IMAGES

Barcelona1. Eleonora Giovio (@elegiovio), periodista “Vaja, ara a tothom li interessa l’esport femení?”

2. Carles Sànchez (@carlessanchez), guionista d’El Terrat “Segur que la marxa atlètica la va inventar un grup de tios que no trobaven el lavabo”

3. Anna Bosch (@annabosch), corresonsal de TVE a Londres “Fins just abans de la inauguració els mitjans britànics es preparaven per a una debacle. Ara aquests Jocs són impecables i insuperables”

4. Ruth Haale (@RuthHaale), científica “Bé per les dones als Jocs, anava a dir que tant de bo hi hagués una dona al govern [espanyol], però esclar, Aguirre, Cospedal... Se’m trenquen els esquemes”

5. Pedro J. Ramirez (@pedroj_ramirez), director d’El Mundo “¿Com és possible que De Guindos digui dilluns que no hi haurà més ajustos i Montoro digui dimarts que n’hi haurà i seran 'molt dolorosos'?”

6. Marina Geli (@marinageli), diputada al Parlament (PSC) “El PP prepara la llei per reduir el sector públic empresarial. A Catalunya en el sistema sanitari representa més del 70%. Què pensa CiU?”

7. Isaac Albert (@isaacalbert), vicepresident del consell nacional d’ERC “No discutiré amb CiU. Pel procés d’independència són indispensables, però que deixin de parlar d’ERC i que s’aclareixin què volen fer, com i amb qui”

8. Jesús Maraña (@jesusmarana), periodista “Dir que la prima de risc 'ja s’ha estabilitzat' al voltant dels 535 punts és com dir-ho d’una febre de 42 graus. #loquehayqueoir”

9. Nick Bilton (@nickbilton), escriptor i columnista del ‘NYT’ “Entre el moment en què l’home va aterrar a la Lluna i el robot sobre Mart, l’impossible ha esdevingut: els setciències s’han tornat guais”

10. Martí Farrero (@martifarrero), periodista “A #França diuen que van pel camí d’Espanya i que són els següents de la cua de la crisi. Però el cert és que tenen un 10% de mitjana d’atur i un 25% de juvenil”

stats