Robin Hood o lladre? L'actualitat en 10 tuits

L'ordre de detenir els sindicalistes que es van endur menjar d'un supermercat es converteix en el tema del dia de la xarxa. Només el debat intern de CiU els hi fa una mica d'ombra. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

2 min
Sindicalistes del SAT al Mercadona d'Écija

1. Josep Antoni Duran i Lleida (@ciuduran), portaveu de CiU al Congrés "Sectors de CDC volen canvis al Govern, d'altres diuen amb qui hem de governar i ERC diu quins són els requisits per al seu suport. Cal deixar descansar la gent"

2. Ferran Falcó (@ferranfalco), diputat al Parlament (CiU) "En @joseprull està rebent per haver dit el que pensa la majoria de CDC. El problema de la minoria és si podrà o voldrà compartir el futur" (*)

3. Josep Ginesta (@JosepGinesta), director de l'oficina de treball de la UOC "No podem saber on seria Espanya sense autonomies. Sabem segur on seríem algunes autonomies sense ells: amb menys crisi i més cohesió"

4. Cris Juanico (@CRISJUANICO), cantant "Les condicions no són bones. Ofeguen les propostes. Ajusten les voluntats. Minven la creativitat. Pressionen l'essència. Canvi de vora"

5. Narcís Sastre (@narcissastre), geògraf "A Girona s'arriba a un acord amb supermercats per cedir aliments a persones necessitades i la notícia és que es tanquen contenidors. Trist"

6. Roc Casagran (@roccasagran), esciptor "Tots sou molt fans del Robin Hood però us foteu nerviosos quan la cosa passa avui dia i en lloc del bosc van al súper"

7. Daniel Lacalle (@dlacalle), analista de mercats "'Ha estat una acció simbòlica que ha obert un gran debat en la societat sobre la riquesa i la pobresa' (Diego Valderas, vicepresident de la Junta d'Andalusia). "Simbòlica"? Robar?"

8. Iñigo S. Ugarte (@Guerraeterna), periodista "A la botiga: "Perdoni, no em cobri l'IVA. Els sensepapers no paguem l'IVA". "Ah, és veritat, disculpi, quin cap el meu""

9. Juan Macias (@juanmacias), consultor de comerç electrònic "Robar en un supermercat està malament, però fer servir el wifi del veí o no pagar a Hisenda és de llestos... Som un país hipòcrita..."

10. Carlos Márquez (@cmarquezdaniel), periodisme "Tractant-se d'un país gairebé enfonsat, té lògica que totes les medalles d'Espanya vinguin de l'aigua #Londres2012"

........

(*) Aquest tuit ha estat esborrat per l'usuari

stats