El Twitter arbitra el consell de ministres: l'actualitat en 10 tuits

Les noves mesures del consell del ministres són analitzades amb detall pels internautes. Però més enllà de la política, també hi ha vida gràcies al retorn del futbol. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría / EFE

Barcelona1. Pere Aragonès (@perearagones), diputat al Congrés (ERC) "Soraya Sáenz diu que la independència allunya inversions i provoca més atur. Que Espanya renunciï a la seva independència i sortiran de la crisi, no?"

2. Eduard Voltas (@eduardvoltas), editor del ‘Time Out’ i professor de la URL "El segon millor equip del món només ens xuta dues vegades a porta i li fem un 75% de possessió. I fa quatre dies que ens entrenem"

3. Joan Coscubiela (@jcoscu), diputat al Congrés (ICV) "Sentir parlar la vicepresidenta Sáenz de Santamaría de pluralismo informativo referint-se a mitjans de comunicació provoca incredulitat"

4. José Carlos Díez (@josecdiez), economista en cap d’Intermoney "La vicepresidenta diu que no hi ha negociacions pel rescat i la prima de risc puja fins als 513 punts bàsics. Ara resulta que els rescats són positius"

5. Joan Lluís Bozzo (@espremulla), director de teatre "Si el president Mas no va a la mani de l’11-S, jo tampoc. O juguem tots o estripem la baralla"

6. Jordi Goula (@jordigoula), economista i periodista "Ja cansa llegir el recurs que els problemes de la borsa són per la incertesa grega. Ja fa 2 anys que dura la cantarella! Hi ha més coses!"

7. Júlia Otero (@julia_otero), periodista "Només cal veure qui defensa l’educació segregada per veure, en ells mateixos, l’efecte perniciós d’aquesta educació. #WERTsinirmáslejos"

8. Rocío Mtnez. Sampere (@rociomsampere), diputada al Parlament (PSC) "La recepta austeritat i prou no funciona ni quan tens sobirania monetària: a UK cau el PIB un 0,5%. Cameron, Mas i Rajoy són el mateix"

9. Pedro Luna Antúnez (@PedroLuna73), blogaire "Esgotes l’atur, et fan fora de casa, tornes a casa dels teus pares i et retiren l’ajuda de 400 euros per pertànyer a una família solvent. #15M"

10. Xabi Barrena (@XabiBarrena), periodista "El principal problema que té el PP ara mateix és que els partits del Barça i el Madrid seran tots de pagament"

stats