De la Terra i la Lluna: l'actualitat en 10 tuits

El debat sobre la independència i els objectius de la manifestació de l'11-S fan ombra, fins i tot, a l'adéu a una icona universal, l'astronauta Neil Armstrong. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min

Barcelona1. Víctor Maciá (@VictorMaciaM), estudiant "Neil Armstrong ens va demostrar que de vegades els somnis es poden aconseguir per molt difícils que siguin"

2. Pere Cardús (@perecardus), periodista "Sincerament, el lema de la pancarta del #11s2012 hauria de ser en anglès"

3. Eric Herrera i Puntí (@ericdevic), músic "@perecardus. I ple de banderes europees! Això impressionaria Europa i mataria de ràbia Espanya"

4. Joan Coscubiela (@jcoscu), diputat al Congrés (ICV) "A tothom que ha participat en la falsa 'polèmica Junqueras' de la llista unitària CiU-ERC-ICV, ens veiem a la propera votació al Parlament o al Congrés"

5. Alfred Bosch (@AlfredBosch), diputat al Congrés (ERC) i escriptor "@jcoscu. Hi ha distàncies. Però ara mateix, si volem progressar vers l'autodeterminació, la majoria de CiU és necessària"

6. Manuel Cuyàs (@ManuelCuyas), periodista "En el referèndum per la independència guanyaria el no perquè els del sí es barallarien i no es posarien d'acord ni amb la pregunta"

7. Ignasi Llorente (@illorente), assessor en comunicació i escriptor "Hi ha qui considera la política un acte d'evangelització en què cal convertir (o cremar a la foguera) els infidels amb opinió pròpia"

8. Carles Agustí (@carlesagusti), secretari d'organització de CDC-Barcelona "Entenc i comparteixo la indignació popular contra el món polític i econòmic, però seria d'agrair menys critiques destructives i més propostes"

9. Gina Tost (@GinaTost), presentadora i periodista "A mi ja em sembla bé que els polítics cobrin força diners, el que em sembla malament és que facin declaracions absurdes a la premsa"

10. Juan Ramón Rallo (@juanrallo), doctor en economia i professor universitari "Si abans no canviem el nostre model productiu, reactivar la despesa només serveix per produir el mateix que durant la bombolla. Necessitem això?"

stats