Diferents realitats i raves: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa constata que a Rajoy la realitat li espatlla el programa i que a Catalunya la realitat il·lusiona, justament per canviar-la. A Euskadi, en canvi, la realitat té tocs hortolans. I al Pròxim Orient, dramàtics. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min
Rajoy al 'Bild amb Sonntag'

Barcelona1. Josep M. Aguirre Font (@josepmaguirre) Professor i investigador de dret admin.

"La realitat hauria de ser per llei la premissa d'un programa, i Rajoy [hauria de] dimitir per haver afirmat: «Quien me impidió cumplir mi programa es la realidad»"

2. Raúl Bocanegra (@Raul_Bocanegra) Periodista

"La FAES (és a dir, Aznar) s'embutxaca gairebé 30 milions en subvencions en 8 anys però critica els ajuts públics"

3. Jaume Clotet (@jaumeclotet) Periodista

"Per cert, la Carme Chacón, que representa 920.000 catalans al Congrés, no hauria de dir algun dia alguna cosa sobre algun tema? Dic jo"

4. Alfred Bosch (@alfredbosch) Diputat al Congrés (ERC)

"President Mas, no cal que esperi a ser expresident per sortir a defensar les llibertats nacionals"

5. Roc Casagran (@roccasagran) Periodista i escriptor

"Per què canviem el nom de les places que es diuen Espanya? No generem odi perquè sí. Espanya és la segona pàtria de molts catalans"

6. Joseba Permach (@jpermach) Dirigent de l'esquerra abertzale

"Basagoiti: «M'importa un rave la situació dels presos» i «seguim sent Espanya». Però Euskal Herria deixarà de ser Espanya perquè tu li importes un rave"

7. Eulàlia Ferrer (@laliferrer) Periodista

"Per primera vegada a la televisió pública d'Egipte surt una presentadora amb vel. De color crema, si és que el color interessa"

8. Kenneth Roth (@KenRoth) Director executiu de Human Rights Watch

"Síria està fent servir la clàssica estratègia dels criminals de guerra contra la insurgència: desaiguar el mar per trobar peix, és a dir, atacar la població civil per pescar els rebels"

9. Rosa Cullell (@roscullell) Consellera delegada de Media Capital

"Barça-València, totes les entrades venudes. La més barata, 67 €. Concerts de Bayreuth al Liceu (57 € la més barata), entrades sense vendre"

10. Eleonora Giovio (@elegiovio) Periodista

"«Que no tinc cames per a ports llargs? Això ho dieu vosaltres», deia ahir el [ciclista català] Purito Rodríguez a TVE. Doncs això. Maduresa"

stats