En estat de guerra: l'actualitat en 10 tuits

L'anunci de Corea del Nord de declarar l'estat de guerra a Corea del Sud divideix la xarxa. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
Una imatge de l'exèrcit nord-coreà difosa  aquesta setmana per l'agència d'aquest país.

Barcelona1. Salvador Cardús (@salvadorcardus), sociòleg "I jugant a fer la Passió, a qui donaríeu el paper de Ponç Pilat, el que es renta les mans a l'hora de dir si independència sí o no?"

2. Miquel Strubell Jr (@miquelstrubell), editor de programes de TV "L'Aznar va dir que no hi hauria #independència perquè abans els catalans ens dividiríem. M'emprenyaria, i molt, haver-li de donar la raó"

3. Àlex de Jaureguizar (@DeJaureguizar), economista, professor de la UB i auditor "Mai van signar la pau. Només estaven en standby. Corea del Nord vol rebaixar la pressió econòmica internacional amenaçant. S'equivoca"

4. Francesc Vilallonga (@vilallongapac), periodista "Vull ser optimista i pensar que això de Corea del Nord són només focs d'artifici d'un líder jove i inexpert que vol reafirmar-se davant la seva gent"

5. Eduardo Muriel (@eduardomuriel), periodista "Diuen que Corea del Nord és bel·licista. En els últims 50 anys els països de l'OTAN s'han posat en moltes guerres. Corea en quantes?"

6. Maiol Roger (@maiolroger), periodista "Tan preocupats per l'objectiu de dèficit econòmic quan el que hauríem de demanar a Espanya és que eixugués el seu dèficit democràtic"

7. Max Pradera (@maxpradera), periodista i guionista "Els teus drets els pots defensar legítimament des de la teva puta casa, amb la boqueta tancada, mentre veus un programa de salts de trampolí"

8. Patricia Colón (@PatColon), emprenedora i bloguera "El Cobrador del Frac ofereix els seus serveis per fer un 'assetjament legal' a morosos. Van ser denunciats, i la justícia els va donar la raó"

9. Raquel Sastre (@raquelsastrecom), humorista "A Xipre sense diners i a Itàlia sense govern. Si sumem ambdues, ens dóna Espanya"

10. Gary Lineker (@GaryLineker), exfubolista del FCB "És increïble commovedor i inspirador veure tornar Abidal a la convocatòria del Barcelona després del seu trasplantament de fetge!"

stats