Catàstrofe a la Vall d'Aran: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa es bolca per donar mostres de suport als afectats per les inundacions a la Vall d'Aran. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min

Barcelona1. Maria Pedrerol (@mkstry), periodista "Molt apenada amb el que estan vivint al Pallars i a la Vall d'Aran. Després dels incendis de l'estiu, els toca inundacions. Molta força!"

2. Joan de Torres (@cibernautajoan), arquitecte "Amb tot això que està passant a la Vall d'Aran m'agradaria saber quin cas s'ha fet dels estudis d'inundabilitat en el seu planejament local"

3. Àlvar Llobet (@AlvarLlobet), periodista "Les inundacions al Pirineu sentencien la temporada d'estiu a diversos negocis de la zona només tres dies abans de l'inici de la campanya"

4. Sílvia González (@Silviiigp), periodista "Lamentable la falta de previsió de les autoritats: aigua acumulada + pluja + neu als cims = desastre. Ànims!"

5. Ana Pastor (@_anapastor_), periodista "Algú em pot explicar com 4 registradors i 4 notaris es confonen en posar el DNI de la infanta que és el número 14 a seques? #raro"

6. Belén Carmona (@Belenit0), bloguera "Si la infanta té un DNI de dos dígits i s'ha equivocat, haurà estat a favor d'un dels seus germans, o no?!! #absurdistan"

7. David Bravo (@dbravo), advocat "Jo al·lego en un judici que hi ha una confusió amb el DNI de dues xifres del meu defensat i em detenen per insultar el jutge"

8. Joan Coscubiela (@jcoscu), diputat al Congrés (ICV) "Quan una errada es repeteix tantes vegades i la cometen diferents persones, deixa de ser un error, és una opció. I tot apunta a vendes fictícies"

9. Josep M. Porta (@porabajo), tuitaire "Duran diu que està compromès amb la consulta, però m'agradaria saber amb quina pregunta està compromès"

10. Francesc Sánchez (@Francescsv), tinent d'alcalde de Vilanova i la Geltrú i coordinador de règim intern de CDC "Veig que hi ha molta gent que prefereix trencar @ciu per sobre de fer la consulta. Doncs que no pateixin, que no trencarem i farem la consulta"

stats