L'arròs covat de Guardiola, el punt d'inflexió d'Ortega i la independència del nord de Mali emmarcats en un dia festiu: l'actulitat en 10 tuits

Divendres Sant de poca activitat al Twitter en què el comentari de Guardiola sobre la renovació, el "punt d'inflexió" de la vicepresidenta del Govern i el no reconeixement d'Azaouad han omplert els 'timelines'. Us oferim la mateixa seleció de tuits que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min
Joves del nord de Mali protesten per la ocupació de la seva zona pels rebels tuaregs. / ISSOUF SANOGO / AFP

Barcelona1. Ferran Falcó (@ferranfalco), diputat al Parlament (CiU) "Res, tu... que vull saber el temps a Olula del Campo i a #tv3 ni mitja! A veure si a Canal Sur m'informen de si demà plourà a Besalú..."

2. Ignasi Taltavull (@ignasitf), periodista "Covar: preparar (alguna cosa) detingudament sense manifestar-la fins que sigui el moment oportú"

3. Iu Forn (@iuforn), periodista "Rajoy genera tanta confiança als mercats com un senyor amb gavardina i una bossa de caramels a la porta d'una escola"

4. Ester F. Matalí (@Ester_F_Matali), filòloga "Ja no sé si sóc jo, la grisor, les efemèrides o què, però avui és un dia... res, que estem tots molt espirituals. Dia literari"

5. Josep Huguet (@Josep_Huguet), president de la Fundació Josep Irla "França té tanta (poca) legitimitat per oposar-se a #azawad lliure com Espanya per oposar-se a Kosovo independent. Jacobins colonialistes units"

6. Josep M. Mainat (@MainatJM), productor jubilat i empresari "Dinant a Tànger. Dues taules més enllà, Zapatero amb la senyora i les nenes. Se'l veu relaxat. No m'estranya. El que s'ha tret de sobre!!"

7. Roger Carandell (@rcarandell), periodista "Avui què toca fer? Què és? Divendres de Rams, de Sants, de Palma, de Mona? Què toca menjar? La palma? El ram? La mona? Castanyes? Coca?"

8. Joan Josep Isern (@joanjosepisern), escriptor "La senyoreta del temps del migdia s'ha portat com calia. Tot normal i sense mapes aliens"

9. Victòria Pagès (@srarakutjo), actriu "Ara que els fan Titanic en 3D esquivaran el puto iceberg, no? #proutitanic"

10. Xevi Bardolet (@xbardolet), periodista "El problema dels punts d'inflexió és que si en fas gaires t'acaben portant un altre cop allà on eres"

stats