El rescat del pacte fiscal: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa furga en la confusió general dels rescats. El que Catalunya demana a l'Espanya que està pendent de demanar el seu, enmig d'un acord del Parlament pel pacte fiscal que ha de ser aprovat pel govern que ha de concedir el rescat català i demanar el seu propi. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
2 min
Artur Mas i Oriol Pujol celebren l'aprovació del pacte fiscal al Parlament després de la votació, 25 de juliol de 2012 / PERE VIRGILI

Barcelona1. Pedro J. Ramírez (@pedroj_ramirez) Director d''El Mundo'

"Bon dia. Si el Govern Rajoy no aprofita el rescat català per podar ambaixades, síndics, consells i canals de TV3, es mereixerà el pitjor"

2. Xosé Mexuto (@xosemexuto) Cap de premsa del Bloc Nacionalista Gallec

"Catalunya podria demanar ser rescatada per un Estat en fallida que li nega la sobirania. Paradoxes d'un estat autonòmic que no dóna més de si"

3. Javier Flores (@_JavierFlores_) Servei d'Estudis i Anàlisi d'Asinver

"El problema és que Espanya vol ser rescatada sense demanar el rescat"

4. Mathieu de Taillac (@mathieudt) Corresponsal de 'Le Figaro' i Radio France

"Espanya no és Grècia. Espanya no és Irlanda. Espanya no és Portugal. Espanya no és Uganda. Espanya no és Catalunya. Espanya no és Espanya. #QED"

5. Catalina Ionescu (@LinaIonescu) Bloguera

"Si en Mas no s'espavila no hi haurà ni Generalitat per convocar un referèndum. I mentrestant seguim discutint tonteries"

6. Núria Cadenes (@ncadenes) Periodista i escriptora

"Ah, sí, aquell crit unànime pels carrers de la ciutat, plens a vessar: «Pac-te-fis-cal! Pac-te-fis-cal!»"

7. Jaume Clotet (@jaumeclotet) Periodista

"Ja ho deia el Pere Navarro el 24 de juny: «Amb el pacte fiscal Mas ha de triar: PSC o ERC». Doncs ja està fet. 'Vamos, vamos, que nos vamos'"

8. Òscar Mateos (@oscarmateos1) Politòleg, professor a la URL

"Mas-Colell: «L'austeritat està matant el pacient» + De Guindos: «Cal actuar contra la irracionalitat dels mercats» = Se'n recorden de Santa Bàrbara quan trona"

9. Carles Torras (@carlestorras) Periodista

"Estem ben fotuts si existeix Déu i és el mateix en qui creu Gallardón..."

10. Pedro Guerra (@_guerrapedro) Cantautor

"Mai he entès aquesta preocupació per la vida no nascuda i aquest menyspreu per la vida dels que ja viuen... Quina barbaritat"

stats