La suavitat del rescat i la duresa amb Catalunya: l'actualitat en 10 tuits

La xarxa s'indigna amb el desgavell de xifres del rescat a la banca espanyola i recorda l'ofec a Catalunya en tres aspectes: les inspeccions fiscals, el català i les llibertats nacionals. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

Ara
1 min
El secretari del PP europeu, Antonio López-Istúriz

Barcelona1. M. Puigdomènech (@mpuigdomenech) Politòleg

"Aviat serà millor tenir antecedents penals que no pas polítics: tothom destaca del nou governador del Banc d'Espanya [Luis Linde] que no té passat polític"

2. Bernat García (@bernatgg) Periodista d''Expansión'

"Luis María Linde, nou governador del Banc d'Espanya. S'imposa als candidats Rodrigo Rato i Miguel Blesa. #elecciónpolémica"

3. Ignacio R. Burgos (@RguezBurgos) Periodista

"López-Istúriz, secretari general del PP europeu, ha dit a RTVE que la banca [espanyola] necessitaria fins a 100.000 milions d'euros. Ara matisa i diu que ho ha vist a la premsa. Increïble"

4. Miguel Valverde (@MiguelValverde4) Periodista

"Brussel·les diu que 100.000 milions per a la banca espanyola són un disbarat. Beneyto, López-Istúriz, Montoro... irresponsables"

5. Alicia González (@agvicente) Periodista

"Com deu ser la por a una desacceleració mundial que el Banc Central de la Xina ha abaixat els tipus d'interès per primer cop des del 2008. Fugint del risc!"

6. Pere Saló i Manera (@peresalo68) Advocat

"«Antes arruinada que rota». #corredormediterrani"

7. Josep M. Lozano (@JosepMLozano) Professor dep. ciències socials Esade

"Recordant Woody Allen: que jo sigui paranoic no vol dir que no m'estiguin perseguint. Vegeu inspeccions fiscals a Catalunya"

8. Josep Bargalló (@JosepBargallo) Exconseller en cap

"«Ustedes creen que hemos hecho la guerra para que el catalán vuelva a ser de uso público?» Governador Civil de Barcelona, 1952. #TSJC, 2012?"

9. Meius Ferrés (@mferres) 'Social media manager' a la UdG

"De joves reclamàvem llibertat, amnistia i Estatut d'Autonomia. Tenim llibertat... vigilada, Estatut... capat i amnistia... fiscal"

10. Roberto G. (@robersestao) Periodista

"Quan Preciado va arribar a juvenil, el seu pare el va frenar quan volia un cotxe: «Encara no ets ningú ni tens res». Si hi hagués més pares així..."

stats