XARXES

Alejandro Sanz se'n "ba" de Twitter

Una falta d'ortografia en un tuit provoca les mofes d'alguns seguidors i el cantant anuncia que deixarà d'escriure a la xarxa social

Redacció
1 min
Tuit alejandro

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El cantant Alejandro Sanz ha deixat d'escriure a Twitter després que s'hagi discutit amb alguns seguidors seus que l'acusaven d'"anar de superman de cara als mitjans” pels tuits que va fer de suport a les víctimes del terratrèmol de Llorca. La discussió va continuar i Sanz va escriure a un membre del seu club de fans: "Es vergonzoso de verdad. Buestra propia gente".

El que hauria pogut ser un petit error de picatge davant el teclat de l'ordinador es va convertir en objecte de mofa cap al cantant, que va començar a defensar-se dels atacs dels seus seguidors amb succesius tuits. Fins que va dir prou: “Avui decideixo que deixo d'escriure al Twitter. Hi ha un grup de gent que m'estan culpant d'haver escrit 'vuestra' amb 'b', quan no és veritat, només per deixar-me en ridícul. El que vaig escriure és 'nuestra gente', però estic fart de tants atacs i tanta fal·làcia, tanta mala baba i tant d'esforç per donar vida a gent sense ànima, sense cultura i sense cor. Llegiré els tuits de la meva gent i escriuré a qui vulgui però no penso seguir el joc a tant@ gent sense cor. Adéu i que cremin”.

stats