Apple podria anunciar l'iPhone 5 i l'iPad Mini el 12 de setembre

Segons el blog 'iMore', l'empresa presentarà l'iPhone 5 al mateix temps que un nou iPod Nano

Ara
1 min
EL NOU IPAD, SENSE MÉS 
 Tim Cook va presentar ahir  a San Francisco la tercera generació de la tauleta d'Apple, que té més resolució de pantalla.

BarcelonaApple anunciarà l'arribada del nou iPhone el pròxim 12 de setembre, segons recull 'Mashable'. Segons el blog 'iMore', Apple anunciarà el nou iPhone, anomenat probablement iPhone 5, al mateix temps que un nou iPod Nano. Ho farà en un esdeveniment especial que tindrà lloc en aquesta data. També hi ha la possibilitat que aquest mateix dia Apple doni a conèixer el nou iPad Mini.

De fet, durant les converses amb els analistes la setmana passada pels resultats de la companyia, no es deixava de fer referència a un misteriós "esdeveniment per a la tardor". La informació del bloc 'iMore' arriba després que 'The Guardian' també informés la setmana passada que el nou iPhone es podria llançar "a mitjans de setembre". El rotatiu britànic també informava que "el dispositiu portarà incorporat un connector de control a la base de 19-pin, cosa que suposa un avenç respecte al 30-pin que s'empra des de l'arribada dels primers iPod l'abril del 2003".

stats