Apple ofereix les primeres imatges en 3D de les noves oficines de la companyia

Els arquitectes de l'edifici, batejat pels mitjans de comunicació com a “plat volador”, han publicat els primers 'renderings' del projecte. L'edifici, presentat a principis de juny per Steve Jobs com “les millors oficines del món”, acollirà els 12.000 treballadors de l'empresa i està previst pel 2015

Francina Bosch
1 min
Imatge en 3D de les noves insta·lacions d'Apple

BarcelonaNomés són imatges en 3D però, com era d'esperar, han generat una gran expectació. El grup d'arquitectes responsables de la construcció de les noves oficines de la companyia de Cupertino ha fet públiques les primeres imatges renderitzades de l'Apple Campus 2, batejat pels mitjans de comunicació com a “plat volador” - a causa de la seva forma circular-.

El mateix Steve Jobs presentava el projecte a principis de juny, davant la mirada sorpresa dels regidors de l'Ajuntament de Cupertino, i pronosticava la construcció de "les millors oficines del món". Dos mesos després, el grup d'arquitectes ha presentat un tast en 3D de les noves instal·lacions, que hauran d'acollir els 12.000 treballadors de l'empresa.

L'edifici tindrà una superfície de 260.000 metres quadrats distribuïts en quatre pisos. Les instal·lacions, rodejades per àmplies zones enjardinades, comptaran amb un centre energètic que generarà part de l'energia necessària per l'edifici, un auditori amb capacitat per a mil persones, un centre d'investigacions, dues plantes subterrànies d'aparcament i quatre més d'exteriors, a més a més d'altres instal·lacions com cafeteries, restaurants i un gimnàs.

El nou campus d'Apple està previst que s'acabi de construir el 2015.

stats