Política

Obama, a punt per la tertúlia econòmica d'aquesta tarda a través de Twitter

El compte '@townhall' recollirà les respostes del president a les preguntes formulades pels internautes amb l'etiqueta #AskObama. La cita està prevista per les 20.00 (hora catalana). La sessió s'emetrà 'online' i en directe a través de la pàgina web 'askobama.twitter.com'

Agències
1 min
Barack Obama farà una tertúlia sobre economia a Twitter

BarcelonaEl president dels Estats Units, Barack Obama, mantindrà avui la primera tertúlia sobre economia amb els internautes a través de Twitter. La cita està prevista a partir de les 14.00 hora local (les 20.00 hora catalana), segons va anunciar el portaveu de la Casa Blanca, Jay Carney, el passat dijous durant la roda de premsa diària.

El cofundador i president de Twitter, Jack Dorsey, serà l'encarregat de moderar la conversa entre el president nord-americà i els internautes, que es centrarà en l'economia i el treball. Els internautes han fet arribar les seves preguntes al president dels Estats Units a través de l'etiqueta a Twitter #AskObama. El president nord-americà respondrà a les preguntes formulades al compte @townhall, en una sessió que s'emetrà online i en directe a través de la pàgina web askobama.twitter.comaskobama.twitter.com.

La cita a la xarxa de les piulades s'emmarca en un esforç del president nord-americà per utilitzar les plataformes socials com a via d'accés al públic poc fidel als mitjans tradicionals. La primera aposta en aquesta línia va ser el passat 20 d'abril, quan Obama va exposar el seu pla per reduir el dèficit a través d'una conferència emesa en directe per Facebook.

El compte de la Casa Blanca a Twitter, en què l'administració nord-americana ha convidat els usuaris a participar de l'esdeveniment, té més de 2,2 milions de seguidors. Barack Obama va anunciar a mitjans de juny que signaria els tuits escrits per ell mateix al compte @BarackObama amb les sigles BO.

stats