xarxes

Els usuaris de Facebook podran construir una escola a Zàmbia

Una iniciativa conjunta d'Unicef i ING Direct recollirà fons per construir i rehabilitar escoles a la regió de Luapula. Els usuaris podran conèixer el projecte i fer donacions a través del joc virtual School Land

Redacció
1 min
School Land

BarcelonaUnicef i ING Direct han posat en marxa una iniciativa que pretén recollir fons per finançar part d'un projecte de construcció i rehabilitació d'escoles a la regió de Luapula, Zàmbia.

A través del joc online School Land, els usuaris de Facebook podran construir una escola virtual que posteriorment Unicef farà realitat al país africà, amb la col·laboració d'ING Direct. L'entitat financera s'ha compromès a donar 20.000 euros al projecte.

Segons informa EFE, el director de Campanyes d'Unicef, Andrés Conde, ha explicat que School Land pretén acostar els usuaris a la realitat de l'educació a Àfrica mitjançant el projecte “Escoles Amigues de la Infància". Conde ha destacat que "allà una escola és molt més que un centre educatiu, els nens no només reben formació sinó que també tenen accés a aigua potable, una alimentació adequada i serveis sanitaris".

Per participar en el projecte, els usuaris de Facebook han d'accedir a l'aplicació a través dels murs d'Unicef i ING Direct. Segons ha detallat Conde, School Land permet explorar l'escola virtual, conèixer el projecte i fer donacions a través de targetes de crèdit, de PayPal o enviant un sms.

Els fons obtinguts a través d'aquesta acció a Facebook finançaran part del projecte que beneficiarà la regió zambiana de Luapula, una de les més pobres del país africà, “on molts nens encara no reben l'educació bàsica perquè les escoles públiques estan massa lluny dels llogarrets on viuen i el camí no sempre és segur”, ha precisat Conde.

stats