Xarxes

Google+ supera els 40 milions d'usuaris

Ho ha confirmat el CEO de la companyia, Larry Page, durant la presentació dels resultats econòmics trimestrals de la companyia. Google ha registrat una pujada del 26% dels beneficis en l'últim trimestre

Ara
2 min

BarccelonaAquest dijous s'han conegut les dades oficials d'usuaris de la xarxa social Google+, que ja sobrepassa els 40 milions d'usuaris arreu del món. L'encarregat d'anunciar-les ha sigut el propi Larry Page, CEO de la companyia, i ho ha fet durant la presentació dels resultats econòmics del tercer trimestre, en què Google ha registrat una pujada del 26 % dels beneficis, que significa un increment net de 2.730 milions de dòlars entre el juliol i el setembre del 2011 (un 33% més que el mateix període de l'any passat). Hores més tard, la notícia va ser ratificada pel mateix Page al seu perfil de Google +.

El registre d'usuaris a la xarxa social va amenitzar una jornada marcada per l'anunci de la bonança econòmica de Google. La companyia del cercador va llançar la versió en proves i restringida de la xarxa social Google+ a finals de juny, i tres mesos després, a finals de setembre, n'anunciava l'obertura a tothom. Malgrat que lluny dels 800 milions d'usuaris registrats a Facebook, els responsables de la xarxa asseguren un creixement exponencial en el nombre de registres des que està accessible per tothom.

Actualitzacions i etiquetes: Google+ s'emmiralla amb Twitter

Google+ no ha parat d'anunciar millores des del llançament de la versió en proves. L'estratègia no ha variat des de l'obertura de la xarxa – una tendència també adoptada per Facebook-, i constantment arriben notícies de novetats. Les dues últimes s'han conegut aquesta setmana, i assenyalen la incorporació d'un nou sistema d'actualització en temps real dels resultats de cerques i l'agrupació dels temes amb etiquetes (hashtags), un dels conceptes més característics de la xarxa social Twitter.

stats