tecnologia

Google llança un servei per emmagatzemar música 'online'

Google Music permet als usuaris accedir a la seva música a través d'una nova aplicació per a dispositius Android. De moment, el servei només estarà disponible als EUA

Redacció
1 min
Google Music

BarcelonaLa companyia del cercador més popular d'internet va presentar ahir Google Music, el seu nou sistema d'emmagatzematge de música en núvol (a la xarxa). El servei permetrà als usuaris pujar i accedir a les seves cançons a través d'una nova aplicació pels dispositius Android. L'eina arriba al mercat amb una capacitat d'arxiu de 20.000 cançons i, en un principi, serà gratuïta.

Google Music és similar al servei presentat per Amazon al març i neix sense la implicació de les companyies discogràfiques. De moment, el servei només estarà disponible als EUA i únicament a través d'invitació.

Google va presentar el nou servei en el marc de la conferència de desenvolupadors de programari Google I/O 2011, que es va celebrar ahir a San Francisco. La companyia va explicar que la plataforma s'anirà obrint a un major nombre de persones de forma gradual.

Una altra de les novetats que va donar a conèixer Google va ser un nou servei per llogar i visionar pel·lícules a través de dispositius Android. Aquesta nova plataforma estarà en sintonia amb el servei de lloguer que la companyia ofereix a través de YouTube.

Google també va revelar durant la conferència alguns dels projectes de futur en què està treballant actualment, com un sistema de domòtica que permetrà manejar els electrodomèstics de la llar des de dispositius amb sistema operatiu Android.

stats