cultura

Google fa un homenatge a la ballarina Martha Graham

El buscador 'online' presenta un 'doodle' animat per commemorar el 117è aniversari del naixement de la ballarina nord-americana. Graham va ser considerada la iniciadora de la dansa moderna

Redacció
1 min
Doodle en homenatge a la ballarina Martha Graham

BarcelonaGoogle torna a sorprendre als usuaris amb un nou i original doodle. La capçalera de la pàgina del cercador presenta avui una animació per commemorar el 117è aniversari del naixement de la ballarina nord-americana Martha Graham.

En aquesta ocasió, Google ha adaptat el seu logotip transformant les lletres que el componen en ballarines de dansa moderna, que amb els seus moviments i posicions de ball dibuixen les lletres de la paraula Google. En fer clic al doodle, l'usuari accedeix a una pàgina de resultats amb informació, fotografies i vídeos de la ballarina nord-americana.

Martha Graham va ser considerada la iniciadora de la dansa moderna. El 1998, la revista Time, la va nomenar "Ballarina del Segle" i una de les persones més importants dels darrers 100 anys.

La varietat i originalitat de doodles de la companyia Google segueix creixent. A poc a poc, el gegant d'internet està augmentant la freqüència amb què celebra efemèrides i adapta el seu logotip. L'èxit dels dissenys personalitzats de la marca Google ha estat tan gran que la companyia ha creat un concurs per a nens a les escoles dels Estats Units, en què ja han participat 107.000 alumnes.

A Twitter, l'etiqueta #Martha Graham és trending topic des de primera hora del matí. Els usuaris feliciten Google per l'originalitat del doodle llançat avui i aprofiten el hashtag per tuitejar tota mena d'elogis cap a la ballarina nord-americana.

stats