Xarxes

LinkedIn compra l'agregador de notícies Pulse per 69 milions d'euros

La xarxa orientada a professionals vol convertir-se en un portal on l'usuari acudeix també a consumir informació i continguts

Ara
1 min

BarcelonaLa xarxa LinkedIn ha aprovat comprar l'agregador de notícies Pulse en una operació valorada en 90 milions de dòlars −uns 69 milions de pessetes−. La compra es fa en un 90% en accions i en un 10% en efectiu. D'aquesta manera, LinkedIn aposta per ser també un portal d'accés a contingut publicat, amb l'especialització de nínxol de la seva xarxa: "Creiem que LinkedIn pot ser la plataforma definitiva per publicar adreçada a professionals: el lloc on els professionals vénen a consumir contingut i on els editors vénen a compartir el seu contingut", explicava Deep Nishar, vicepresident de la xarxa, en un apunt del blog de la companyia.

L'equip de Pulse s'integrarà a la xarxa social i es mudarà a la seva oficina de Mountain View, a Califòrnia. Aquest servei permet organitzar 'feeds' de notícies: l'usuari selecciona les seves fonts preferides d'informació i amb Pulse pot ordenar-les, de manera que s'assegura que allò que publiquen ho té recollit en un 'timeline'. L'aplicació va ser creada tot just el 2010 per Akshay Kothari i Ankit Gupta quan encara eren estudiants de la universitat de Stanford. En tres anys, ha aconseguit 30 milions d'usuaris, el 60% dels quals viuen als Estats Units.

stats