Un joc permet passejar per Street View amb un rifle d'assalt

Es tracta d'una campanya viral d'una agència publicitària holandesa que es basa en el servei que ofereix Google Maps associat als típics videojocs de franctiradors

Ara
1 min

BarcelonaPassejar per Street View de Google Maps amb un rifle d'assalt sembla que és la base d'un nou "joc", que parteix de Google Shoot View, creat per una empresa de publicitat holandesa. Aquesta nova invenció permet passejar pel veïnat o per qualsevol altra part del món que hagi estat fotografiada per Google armat com si s'estigués en plena guerra i com si es formés part d'algun exèrcit.

El joc, simplement, parteix del Google Street View, i hi ha la imatge d'un fusell M4A1 superposat. Només amb el ratolí es pot moure l'arma, i només amb un clic es pot disparar l'arma. Tot i la potència d'una arma com aquesta en un entorn de pau com el que pot ser el veïnat de la majoria de persones, aquest joc no mostra cap dany després de disparar el rifle. De tota manera, sembla que hi ha algun executiu de Nova York que ja ha fet un tomb al voltant de l'oficina on treballa i ha apuntat als seus veïns habituals en horari laboral. Amb tot, l'empresa creadora només pretén fer una campanya viral de promoció de la seva feina com a empresa publicitària.

stats