L'home més alt dels EUA ha de demanar diners a la xarxa per comprar-se unes sabates

Igor Vovkivinskiy, amb una 90 de peu i 2,40 metres d'altura, ha hagut de recollir donatius a la xarxa perquè després de 15 operacions als peus en només 3 anys li demanaven més d'11.000 euros per unes sabates

Ara
1 min

BarcelonaPocs dies després que el canal de televisió WCCO de Minnesota difongués el relat sobre la difícil situació que viu l'home més alt dels Estats Units, aquest ha rebut moltes mostres de solidaritat, segons explica el canal 'CBS' al seu lloc web.

Igor Vovkivinskiy, de 2,40 metres d'alçada i una 90 com a talla de peu, ha estat operat 15 vegades dels peus en els últims tres anys. El dolor que li han generat les operacions fa que sigui difícil per a ell mantenir-se dret. Per aquest motiu, moltes vegades, es mou al voltant de la casa en una cadira de rodes motoritzada.

Vovkivinskiy va explicar a la WCCO que un parell de sabates podrien canviar la seva vida. Entre d'altres, podrien ajudar-lo a baixar el pes que va guanyar durant el repòs al llit i recuperar la musculatura que va perdre.

Vovkivinskiy, que va arribar als EUA d'Ucraïna quan ell era un nen, té un 26 de mida de sabates en la talla americana, que equivaldria a una talla 90 en la numeració europea. Quan es va posar en contacte amb Reebok, li van dir que unes sabates fetes específicament per a ell li costarien uns 11.400 euros. Es tracta d'un preu al qual ell no pot fer front com a estudiant universitari.

Amb el suport dels seus amics, va engegar una pàgina web per recollir donacions entre els internautes i finançar així les seves sabates. A hores d'ara, la seva iniciativa ja ha recollit més de 30.000 euros.

stats