XARXES

Londres tindrà l'àrea wifi gratuïta més gran d'Europa

L'operadora O2, filial de Telefónica, ha arribat a un acord amb les autoritats de Westminster, Kensington i Chelsea. Els turistes podran fer servir la connexió per als Jocs Olímpics

Efe
1 min

LondresL'operadora de telefonia mòbil O2, filial de Telefónica a la Gran Bretanya i Irlanda, proporcionarà a Londres la zona de connexió a internet sense fil (wifi) gratuïta més gran d'Europa, segons ha informat la companyia.

O2 ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Westminster i amb el municipi de Kensington i Chelsea pel qual milions de residents i visitants d'aquests dos barris de la capital britànica podran gaudir de connexió gratis des dels seus telèfons mòbils, ordinadors portàtils i tauletes.

En un comunicat, O2 ha explicat que el cost de l'acord no recaurà en el contribuent i que els turistes que viatgin a Londres "podran aprofitar al màxim l'oferta de Londres".

Londres celebrarà aquest any dos esdeveniments importants: els Jocs Olímpics i el Jubileu de Diamants de la reina Isabel II d'Anglaterra.

La instal·lació de la xarxa wifi a Westminster i Kensington i Chelsea començarà aquest mes, i la seva entrada en funcionament es farà de forma gradual, segons O2.

La regidora de l'Ajuntament de Westminster, Philippa Roe, ha assenyalat que aquest districte, a més de rebre nombrosos turistes, "serveix de llar a 250.000 residents, dóna feina a més de mig milió de persones i veu l'inici de 4.000 negocis cada any".

"Els visitants de Londres podran fàcilment compartir les seves fotografies dels esdeveniments olímpics a través de les xarxes socials", ha afirmat Roe.

Un responsable d'O2, Derek McManus, ha titllat l'acord d'"innovador" i ha subratllat que permetrà proporcionar "connectivitat d'alta qualitat per tot Londres a temps per als Jocs Olímpics de 2012".

stats