Crits de "dimissió" per rebre Bauzá a Alaró

50 persones fan una protesta verda durant una visita oficial al poble

Una cinquantena de persones vestides amb la camiseta verda s'han concentrat avui a Alaró per demanar la dimissió del president del Govern, José Ramon Bauzá, i mostrar rebuig cap a la seva política educativa. Bauzá ha fet una visita al poble, després de la qual ha dinat amb les associacions del municipi. Membres de la comunitat educativa s'hi han presentat després, convocats via Whastapp per anar a fer un "cafè verd". Quan han començat a arribar, la comitiva de Bauzá ha tancat la porta del menjador del restaurant on eren. A la sortida, els concentrats l'han rebut girats d'esquena i han cridat a favor d'una educació pública de qualitat i en català.

La ruta pel poble també ha inclòs una visita a les seves dues escoles. En els dos centres, els directors li han fet conèixer les seves mancances, com la falta de mestres i les dificultats que tenen per aplicar el TIL. Al dinar, que pagava el batle, Joan Simonet (PP), hi han assistit totes les entitats del municipi, exceptuant els geganters i l'associació de tennis taula, les quals ja havien informat expressament que no hi volien acudir. Durant l'àpat, Bauzà ha escoltat les reivindicacions de l'Apima i l'associació per a la recuperació de la Memòria Històrica, entre d'altres.

El president ha anat a Alaró amb tren perquè avui és el dia sense cotxes. Això no obstant, ha tornat a Palma en vehicle oficial.Més continguts de

El + vist

El + comentat