Jarabo es reuneix amb Pablo Iglesias per dissenyar l'estratègia electoral

El líder estatal de Podem es reuneix amb els 13 candidats autonòmics triats i que es presentaran a les pròximes eleccions del 24M

El secretari general de Podem a Balears, Alberto Jarabo, es reuneix avui amb el secretari general estatal, Pablo Iglesias, i els 12 altres candidats del seu partit a les eleccions autonòmiques del proper 24 maig, per començar a dissenyar les estratègies electorals.

El Comando Central de campanya de Podem arrenca així la seva feina amb vista als comicis autonòmics. D'aquest comitè en forma part Iglesias i altres membres de la direcció, i estarà coordinat per la secretària d'anàlisi política i social del partit, Carolina Bescansa, i pel responsable de la secretaria política, Íñigo Errejón.

La d'avui serà la primera reunió d'aquest òrgan, després de la qual és previsible que comencin a donar-se a conèixer els primers aspectes del programa marc amb què Podem concorrerà a les eleccions, el qual acompanyaran amb les aportacions d'experts i col·lectius de la societat civil i altres propostes concretes per a les diferents comunitats autònomes.

De moment, la primera tasca del Comando Central serà l'organització de la campanya, en la qual s'inclouen tasques com el disseny de cartells i vídeos o la programació de mítings.

Dels tretze cap de llista de Podem, el mateix Iglesias deia dilluns passat que "són ciutadans fent política, no polítics professionals; persones qualificades que, al mateix temps que són joves, tenen una dilatada experiència i han estat triats per la gent". "És exactament el tipus de ciutadans que necessitam per guanyar les eleccions del 24 de maig al PP", resumia.