Gent per Alcúdia uneix PSM i Esquerra en unes municipals

Lladó i Barceló han coincidit a la presentació de la candidatura oberta

La candidatura oberta Gent per Alcúdia, que aglutina membres del PSM, d'Esquerra i independents, s'ha presentat avui oficialment per anunciar que concorrerà a les eleccions municipals de maig. L'acte ha servit també perquè coincidissin a la mateixa foto els líders d'Esquerra i del PSM, Joan Lladó i Biel Barceló, després de la seva disputa arran de les primàries de MÉS que va acabar amb l'expulsió dels independentistes de la coalició.

El candidat a la batlia serà Tomàs Adrover, del PSM; mentre que la número dos serà Antònia Peralta, d'Esquerra. Entre els seus eixos programàtics, destaquen les polítiques culturals, la promoció del turisme de qualitat i la rebaixa de la pressió fiscal, molt alta en un municipi i que podrà arribar als 30 milions de superàvit l'any que ve.

Els dos partits es presentaren per separat l'any 2011. Mentre que Esquerra no va aconseguir cap regidor, el PSM en va tenir una, Carme Garcia. Aquesta, però, va decidir pactar amb el PP, en contra de l'opinió del seu partit, que va acabar expulsant-la. Actualment, figura com a regidora no adscrita.