Suspenen de forma temporal construcció de la línia elèctrica Port d'Alcúdia

El responsable del departament, Jaume Ochogavía, explica que s'ha pres aquesta decisió "després de la sol·licitud de l'Ajuntament i la inquietud mostrada per part dels pares del col·legi públic Norai"

La Direcció General d'Indústria i Energia ha anunciat la suspensió temporal de les obres de construcció de la línia elèctrica del Port d'Alcúdia, en el seu tram entre els carrers Teodoro Canet i Camí d'Alcanada.

La paralització serà per un període màxim de tres mesos, mentre es revisa el projecte en el citat tram i s'avalua la idoneïtat. Paral·lelament, la mateixa Direcció General crearà una comissió tècnica que estudiarà el cas.

El responsable del departament, Jaume Ochogavía, explica que s'ha pres aquesta decisió "després de la sol·licitud de l'Ajuntament i la inquietud mostrada per part dels pares del col·legi públic Norai", amb la finalitat que "una comissió tècnica pugui estudiar totes les dades del projecte i pugui treure les conclusions que corresponguin ".

"De tota manera -subratlla el director general- aquest tipus d'instal·lacions no representen cap perill, ni tenen cap efecte nociu per a les persones. I més en les condicions en què estava prevista l'obra", conclou Ochogavía, que afegeix que "la inquietud és totalment injustificada ".