El GOB denuncia l'impacte d'una tala a la finca de Castellitx

El grup ecologista denuncia que s'estan produint "danys importants" a la vegetació i que s'està generant una "desforestació important als marges del camí"

El GOB denuncia la tala que s'està portant a terme des de fa setmanes a la finca de Castellitx, a Algaida. Segons informa el grup ecologista, les feines d'extracció s'estan realitzant de manera molt impactant, sense gairebé deixar arbres madurs, amb danys importants a la resta de vegetació i generant desforestació important als marges del camí.

Per l'impacte que estan tenint aquestes feines, el GOB, segons ha informat mitjançant un comunicat, ha sol·licitat a la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori còpia de l'autorització de tala.

Per altra banda, el grup ecologista també denuncia que el tram on es duen a terme els treballs, el camí de la Drecera de la Pau, està inventariat com a camí públic i, no obstant això, està tancat per una cadena amb pany, s'han penjat indicacions de prohibit el pas i, per acabar d'impedir el trànsit de persones, el camí ha estat bloquejat per un volum important de brancam.

D'aquesta manera, el GOB demana la intervenció de l’Ajuntament d’Algaida, per tal de garantir el dret de pas públic pel camí.